IKKE PLANLAGT: I juli i fjor ble Rebecca Loos og hennes norske samboer Sven Christjar Skaiaa foreldre for første gang. Nå forteller en åpenhjertig Loos om sjokket da hun fant ut at hun var gravid. Foto: Anders Myhren/Seher.no
IKKE PLANLAGT: I juli i fjor ble Rebecca Loos og hennes norske samboer Sven Christjar Skaiaa foreldre for første gang. Nå forteller en åpenhjertig Loos om sjokket da hun fant ut at hun var gravid. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer

- Var ikke akkurat planlagt

Rebecca Loos ble gravid etter fire måneder.

SEHER.NO: Rebecca Loos (32) ble verdenskjent, da hun ble dratt inn i utroskapsskandalen med David Beckham. Nå har hun imidlertid funnet lykken med norske Sven Christjar Skaiaa (36), og 17. juli i fjor ble de foreldre til Magnus Leon Loos Skaiaa.

Nå forteller Loos til Kamille om sjokket over at hun var gravid etter bare fire måneder med sin norske kjæreste.

- Hvordan jeg reagerte? Det glapp nok ut et par saftige gloser. Det var ikke akkurat et planlagt svangerskap. Vi hadde vært så forsiktige at det nesten var en mirakuløs unnfangelse, sier Loos til Kamille.

- Heldigvis var, og er, Sven Christjar og jeg stormende forelsket i hverandre. Det var som det var, og har vist seg å bli noe perfekt, sier Loos.

De to møttes under innspillingen av den nederlandske kjendisversjonen av «71 grader nord», der Rebecca deltok og Sven Christjar var med som lege.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES OGSÅ: Ble knekt etter baby-bråket