- Var i total sjokktilstand

Slik overlevde Travis Barker og DJ AM.

ET MIRAKEL: DJ AM og Travis Barker overlevde takket være raske reaksjonsevner. Kort tid etter styrten klarte de å ta seg ut av det brennende vraket og skli ned flyvingen.
ET MIRAKEL: DJ AM og Travis Barker overlevde takket være raske reaksjonsevner. Kort tid etter styrten klarte de å ta seg ut av det brennende vraket og skli ned flyvingen. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: At tidligere Blink 182-tommis Travis Barker (32) og Adam "DJ AM" Goldstein (35) overlevde helgens tragiske flystyrt er nærmest et mirakel, mener venner og familien av de to.

Men ifølge øyenvitner til ulykken var det mer enn et mirakel som gjorde at Barker og Goldstein klarte å komme levende ut av det brennede flyvraket, skriver People.com.

- Skled ned vingen
- Travis og Adam fortalte meg at de skled ned vingen på høyre side av flyet. De sa at de brant og at de overfalt hverandre for å forsøke å slukke flammene, sier løytnant Josh Shumpert fra South Congaree politiavdeling.

Shumpert var en av de første som kom til ulykkesstedet etter at flyplass-politiet var ankommet.

- Da jeg kom dit bare gikk de rundt og var i total sjokktilstand. Travis var fryktelig opprørt, sier Shumpert og legger til at musikeren fikk i seg litt Gatorade etter at han hadde spurt om vann.

De to skal ikke ha vært nakne, tross tidligere vitnebeskrivelser.

- Travis hadde på seg en eller annen form for shorts og ingen skjorte, sier Shumpert, og legger til at Goldstein hadde på seg shorts eller bokser også:

- Travis hadde på seg en sokk, og en svart hatt på hodet.

Takket være deres kjappe reaksjonsevne overlevde Travis og Barker den meget dramatiske styrten, som krevde 4 andre menneskeliv.

Og ifølge Dr. Fred Mullins ved Joseph M. Still Burn Center ved Doctor`s Hospital i Augusta vil de to bli helt bra igjen, selv om det kan ta opp mot et år å heles fra slike alvorlige brannskader.

Travis skal ha blitt brent på overkroppen og underkroppen, mens Adam fikk brannskader på hodet og hendene.

- Prøver å holde seg ovenpå
Men tross de alvorlige brannskadene, forsøker Travis å se positivt på livet etter ulykken, som drepte to av hans beste kamerater, skriver Us Magazine.

- Hvis du overlever noe sånt, så er det noen som vokter over deg. Så han forsøker å holde seg ovenpå, sier Bill Nosal, Barkers venn og talsperson for hans kleskolleksjon "Famous Stars and Straps".

Baker var bestekompis med Chris Baker (29), som omkom i ulykken. Baker var også hans assistent og nesten som familie for Blink 182-trommisen.

Charles Still (25), en av de andre omkomne, jobbet som sikkerhetsvakt for Barker, som sjelden pleide å ha med seg en.

Gjengen var på helgtur for å opptre for 10.000 mennesker i nabolaget til University of South Carolina.

Flere av Barker og Goldsteins venner og familiemedlemmer har besøkt de to på sykehuset siden helgen. Deriblant Goldsteins ekskjæreste Mandy Moore og Barkers ekskone/kone Shanna Moakler.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected]

LES OGSÅ: - Livene våre er forandret

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer