KOKAINRUS: Både Charlie Sheen og kona Brooke Mueller var i kokainrus da "Two and a half men"-stjernen angrep Mueller med en kniv. Foto: Stella Pictures
KOKAINRUS: Både Charlie Sheen og kona Brooke Mueller var i kokainrus da "Two and a half men"-stjernen angrep Mueller med en kniv. Foto: Stella PicturesVis mer

- Var i kokainrus da han angrep kona

Og hun er ikke fremmed for stoffet hun heller...

SEHER.NO: For to uker siden startet dramaet hos "Two and a half men"- stjernen Charlie Sheen (44) og kona Brooke Mueller (35).

En kilde fortalte til TMZ at politiet arresterte Charlie Sheen i deres hjem i Aspen, Colorado - hvor paret feiret jul sammen. Det var kona som kontaktet politiet per telefon kl 8:34 lokaltid. 

Nå kommer forklaringen til Charlie Sheen og konas voldsomme julebråk.
 
- De tok kokain, så truet han henne med en kniv, sier en kilde til Nathtional Enquirer.

At skuespilleren hadde med seg sin sponsor - som skulle hjelpe ham å holde seg nykter, hjalp ikke på julefreden. Og sponsoren skal ha blitt stående å se på, mens Sheen og Mueller sniffet stripe etter stripe.

Brooke Mueller har tidligere vært innlagt på et rehabiliteringssenter, for å prøve å komme over avhengigheten, men tydeligvis til ingen nytte, skriver RadarOnline.

Til tross for rapporter om skilsmisse, sier de som står paret nær, at det ikke er aktuelt. Paret vil nemlig forsøke å reparere forholdet.

Flere tviler på at det er mulig.

- Ekteskapet har vært dårlig dra dag en. Det var bare et tidsspørsmål før det eksploderte, sier en kilde til RadarOnline.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Kan gå mot skilsmisse