- SLET PERSONLIG: Jarl Goli åpner opp om tiden etter «Farmen kjendis», og hvordan han egentlig hadde det under oppholdet på reality-gården. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
- SLET PERSONLIG: Jarl Goli åpner opp om tiden etter «Farmen kjendis», og hvordan han egentlig hadde det under oppholdet på reality-gården. Foto: Audun Braastad / NTB scanpixVis mer

Jarl Goli:

Var i en av sitt livs største kriser under «Farmen»

- Jeg var nok ikke så meddelsom på de innerste og sårbare tankene mine.

(Seoghør.no): I et intervju med «God kveld Norge» åpner Jarl Goli (59) opp om livet etter «Farmen kjendis».

Det er nemlig ingen hemmelighet at 59-åringen har vakt oppsikt både under og etter deltakelsen. Blant annet opplevde Goli å bli hetset på nettet.

Skuespilleren, som tidligere har innrømmet at han «overspilte» inne på gården, har blant annet blitt sammenlignet den psykopatiske hovedrollefiguren i filmen «American Psycho».

At mange av tilbakemeldingene har vært vonde, er ikke til å legge skjul på.

DELTOK:  Lotto-vertinne Ingeborg Myhre Luedlow, «Fjorden Cowboys»-stjerne Leif-Einar «Lothepus» Lothe, komiker og «Sofa»-stjerne Tore Petterson, blogger og eventyrer Tonje Blomseth, toppsvømmer og modell Lavrans Solli, tv-baker Ida Gran-Jansen, tidligere modell og pokerspiller Aylar Lie, skuespiller og programleder Jarl Goli, supermodell og programleder Vendela Kirsebom, treningsguru, tv-profil Kari Jaquesson, tv-kokk Lars Barmen og realitykjendis Petter Pilgaard deltok i første versjon av «Farmen kjendis». Ytterst til høyre står «Farmen»-programleder Gaute Grøtta Grav. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
DELTOK: Lotto-vertinne Ingeborg Myhre Luedlow, «Fjorden Cowboys»-stjerne Leif-Einar «Lothepus» Lothe, komiker og «Sofa»-stjerne Tore Petterson, blogger og eventyrer Tonje Blomseth, toppsvømmer og modell Lavrans Solli, tv-baker Ida Gran-Jansen, tidligere modell og pokerspiller Aylar Lie, skuespiller og programleder Jarl Goli, supermodell og programleder Vendela Kirsebom, treningsguru, tv-profil Kari Jaquesson, tv-kokk Lars Barmen og realitykjendis Petter Pilgaard deltok i første versjon av «Farmen kjendis». Ytterst til høyre står «Farmen»-programleder Gaute Grøtta Grav. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer

- Slet personlig

Nå avslører Goli overfor «God kveld Norge» at det var svært mye som foregikk inne i hodet hans under deltakelsen, og at han i realiteten var midt i en av sitt livs største kriser.

- Jeg gikk inn i «Farmen» i en tid hvor jeg slet personlig, med et ekteskap som ikke fungerte. (...) Jeg hadde tankene mine utenfor «Farmen kjendis», sier han i kveldens program.

I august kunne Se og Hør avsløre at Jarl Goli (59) og kona Monika Goli Dypeng (45) gikk hver til sitt etter seks år ekteskap. Vissheten om et mulig ekteskapsbrudd gjorde oppholdet på «Farmen kjendis» ekstra tungt for 59-åringen.

- Sånn sett var «Farmen» den tenkepausen man trengte til å lande på et standpunkt, og ta et valg. Og det gjorde jeg jo, men den prosessen delte jeg nok ikke med de andre på «Farmen», sier han og fortsetter:

- I ettertid så ser man jo at jeg kanskje ikke var den mest sosiale. Jeg var nok ikke så meddelsom på de innerste og sårbare tankene mine.

Brudd med kjæresten

I november avslørte Se og Hør at Jarl Goli hadde funnet lykken med danseren og læreren Kjersti Karlsen (47).

Seks måneder senere bekreftet imidlertid «Farmen Kjendis»-deltakeren at forholdet er over.

- Jeg kan bekrefte at det er slutt. Forholdet er brutt. Vennskapet gir oss begge et liv uten mobbing og trakassering, sa Goli til Se og Hør tidligere denne uka.

TOMMYLIFE: Bloggeren Bjørnar Løberg aka Tommylife har laget tidenes parodi av årets deltakere i «Farmen Kjendis». Den hysteriske videoen har blitt delt i kanonfart den siste uka. YouTube-kontoen til Løberg finner du her: https://www.youtube.com/user/SuperTommylife/videos Vis mer

Det var Barne-TV-serien «Portveien 2» som gjorde Jarl til et kjent navn på 1980-tallet, og Se og Hør kåret ham i 1985 til «Årets TV-navn».

Jarl har ledet en rekke programmer på NRK, TVNorge og TV3. Han har også deltatt i TV 2s «Skal vi danse», og ble sist sett i «Farmen Kjendis». Nylig startet han også et coaching og management-firma.