TUBULENT FORHOLD: Ronnie Woods og russiske Ekaterina Ivanova var stormende forelsket i litt over ett år, men nå har lykken tatt slutt. Foto: All Over Press
TUBULENT FORHOLD: Ronnie Woods og russiske Ekaterina Ivanova var stormende forelsket i litt over ett år, men nå har lykken tatt slutt. Foto: All Over PressVis mer

Var hun utro med nattklubbeier?

- Dan var alltid der for henne...

SEHER.NO: I startet av desember ble det kjent at det 18 måneder lange forholdet mellom ”Rolling Stones”-gitaristen Ronnie Wood (63) og hans 41 år yngre kjæreste, Ekaterina Ivanova (21) var over.

Nå spekulerer britiske Daily Mail i om Ekaterina skal ha vært utro mot Ronnie mens de var sammen.

Den tidligere servitrisen skal nemlig ha funnet tilbake til en gammel venn, nattklubbeieren Dan Turner (22) før hun gjorde det slutt med "Rolling Stones"-gitaristen.

- Da Ekaterina begynte å date Ronnie, mistet hun mange venner, men Dan var alltid der for henne. Hun har alltid stolt på ham, forklarer kilden ifølge Daily Mail.

Nå skal Ekaterina og den nye kjæresten være lykkelige sammen.

- De møttes ettersom de begge har en del felles venner i London. De er 100 prosent sammen nå. De går sammen hånd-i-hånd og hun er alltid i leiligheten til Dan, sier kilden.

Kort tid før det ble slutt mellom Ekaterina og Ronnie, havnet paret i en krangel, hvor rockeren skal ha truet sin unge kjæreste med å stumpe en røyk i ansiktet hennes. Nå er 21-åringen glad for at de valgte å gjøre det slutt.
- Det startet som et eventyr, men så føltes det som et vondt eventyr. Jeg kunne blitt fanget der med den onde gnomen, uttalte hun nylig til Hello! Magazine.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no,ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til1901

LES OGSÅ:
Har brutt forlovelsen