Var hun full på TV-skjermen?

TV-ankeret Annie Stensrud måtte avbryte sendingen.

<strong>FÅR KRITIKK:</strong> Mannen som presenterer været og sporten KEYC-TV måtte ta over etter nyhetsankeret som så mistenkelig full ut på TV. Foto: Youtube
FÅR KRITIKK: Mannen som presenterer været og sporten KEYC-TV måtte ta over etter nyhetsankeret som så mistenkelig full ut på TV. Foto: Youtube Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se deler av den merkelige nyhetssendingen nederst i saken!

SEHER.NO: Et nyhetsanker i Minnesota har ufrivillig og helt plutselig havnet i medias søkelys etter hennes noe snodige opptreden under en live-sending nylig. Nå spekuleres det i om hun var full under sendingen, skriver Radaronline.

Annie Stensrud er nyhetsanker for KEYC-TV i Mankato, Minnesota. I sendingen det refereres til kan man se at hun stotrer med ordene og at hun er tydelig ute av kontroll mens hun leser opp kveldens toppnyheter. Sendingen fant sted søndag klokka 22 amerikansk tid. 

Om lag tre og et halvt minutt inn i programmet, ble sendingen fadet over fra studio til reklame. Da nyhetene igjen var tilbake på skjermen var Stenrud ikke lenger å se. Det var i stedet mannen som presenterer været og sporten som fullførte det hele.
 
- Seerne trekker sine egne konklusjoner dersom de tror at Stenrud var full. Det finnes ingen bevis for det, sier kanalens nyhetssjef Dan Ruiter til Newsblues.

TV-kanalens toppsjef, Dennis Wahlstromin, er ikke spesielt lysten på å kommentere saken overfor samme nettsted.

- Søndagens uvanlige nyhetssending på KEYC Mankato må karakteriseres som en privat ting. Uansett, etter vår vurdering er dette en personalsak som må tas internt, mener han.

Ifølge Newsblues blir det ikke sagt - eller skrevet - noe om hvorvidt Stensrud fortsatt er ansatt eller ikke...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kan bli TV-stjerne i USA  

Se deler av den merkelige nyhetssendingen her:

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer