Elle King:

- Var høy på den røde løperen

Nå oppfordrer artisten andre til å holde seg unna marijuanamuffins før de inntar den røde løperen. 

HØY: Elle King har røpet på sin Instagram-profil at hun var høy på marijuana på den røde løperen natt til mandag. Foto: NTB Scanpix. 
HØY: Elle King har røpet på sin Instagram-profil at hun var høy på marijuana på den røde løperen natt til mandag. Foto: NTB Scanpix.  Vis mer

(Seoghør.no): Natt til mandag var det duket for den stjernespekkede Grammy utdelingen i Los Angeles og noen av verdens største kjendiser møtte opp på den selebre prisutdelingen.

Det kan imidlertid se ut til at Elle King (27) hadde tatt festen til et nytt nivå.

Den unge artisten har nemlig avslørt på sin egen Instagram-profil at hun var i narkorus under under prisutdelingen, eller som hun selv beskriver det, «høy som f***».

Nå oppfordrer 27-åringen andre til å holde seg unna marijuanamuffins før de skal på den røde løperen.

«Tips til deg selv. Ikke spis en hel haug med marijuanamuffins før den røde løperen på Grammys», skrev artisten på Instagram sammen med et bilde og en video fra intervjuet på den røde løperen.Elle King var nominert for «Beste country duo/gruppe» under prisutdelingen for sin duett, «Different for girls», sammen med Dierks Bentley. Dette skriver People.

Bentley skryter av samarbeidet og er fornøyd med valg av duettpartner.

- Jeg tenkte at det ville vært et kult samarbeid, sa Bentley til People på den røde løperen.

- Jeg ville ha henne, og jeg fikk henne. Hun er den perfekte personen for sangen. Det er ikke en standard countrysang så jeg var avhengig av riktig person for at den skulle bli noe. Hun var riktig, så jeg var veldig heldig, fortsatte han.

SKRYTER: Dierks Bentley skryter av Elle King og samarbeidet. Her er de to artistene på den røde løperen natt til mandag. Foto: NTB Scanpix. 
SKRYTER: Dierks Bentley skryter av Elle King og samarbeidet. Her er de to artistene på den røde løperen natt til mandag. Foto: NTB Scanpix.  Vis mer

Stjal showet

Artist Lady Gaga (30) sjokkerte med et svært dristig antrekk på den røde løperen tidligere på kvelden, og skiftet til et litt mer dekkende antrekk til etterfesten.

Ikledd en enkel, sort skinnkjole dukket «Bad Romance»-sangeren opp på Interscopes etterfest på Peppermint Club i West Hollywood.

Der festet hun blant annet med skuespiller John Travolta (62), og de to poserte gledelig på bilder sammen.

FEST OG MORO: John Travolta og Lady Gaga deltok begge på Interscopes etterfest etter årets Grammy Awards. Foto: AFP / NTB scanpix        
FEST OG MORO: John Travolta og Lady Gaga deltok begge på Interscopes etterfest etter årets Grammy Awards. Foto: AFP / NTB scanpix         Vis mer

Tok til tårene

Grammys er kjent for sin festyfyllte kveld med kjendiser i kjoler til flere tusen kroner og spektakulære opptredner. Likevel gikk det ikke helt som planlagt for alle.

Adele (28) startet ballet og åpnet hele showet med sin verdensberømte hit, «Hello».

28-åringen inntok scenen igjen underveis for å hedre avdøde George Michael som døde 53 år gammel i desember. Men ting gikk ikke helt etter planen da hun skulle synge «Fastlove» for lyden sviktet nemlig.

28-åringen avbrøt låten og bannet fra scenen, før hun startet på nytt igjen.

- Jeg kan ikke ødelegge dette for ham, sa hun til publikum.

Etterpå tok hun til tårene.

GIKK IKKE SOM PLANLAGT: Adele tok til tårene etter å ha fremført George Michaels «Fastlove». Lyden sviktet underveis og artisten måtte begynne på nytt.
GIKK IKKE SOM PLANLAGT: Adele tok til tårene etter å ha fremført George Michaels «Fastlove». Lyden sviktet underveis og artisten måtte begynne på nytt. Vis mer

LES OGSÅ: Slik festet stjernene etter Grammy Awards