Josephine Qvist:

Var hos Hollywood-stjerne: - Spydde på doen

Den svenske influenserens besøk hos Leonardo DiCaprio gikk ikke helt etter planen.

UHELDIG: Svenske Josephine Qvist letter på sløret om sine to møter med Hollywood-stjernen. Foto: Linus Hallsenius / DPLAY
UHELDIG: Svenske Josephine Qvist letter på sløret om sine to møter med Hollywood-stjernen. Foto: Linus Hallsenius / DPLAY Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er nok liten tvil om at de fleste ville hatt et ønske om å gjøre et godt førsteinntrykk hvis man skulle være så heldig å møte en av verdens største Hollywood-stjerner.

Det ble ikke helt tilfellet for den svenske influenseren og realityprofilen Josephine Qvist (28).

28-åringen var flere år bosatt i Los Angeles, og ifølge henne er det ikke sjeldent at man får øye på en kjent stjerne på gaten.

I en video delt på sin YouTube-kanal røper hun imidlertid detaljer fra et helst spesielt møte med selveste Leonardo DiCaprio (46).

Det melder Expressen.

PRØVER SEG: Selv om det var verdensdagen for mental helse Prins Harry og Ed Sheeran først og fremst skulle belyse, hadde sangeren også et annet tema han ønsket å sette fokus på. Video: Instagram/sussexroyal /Rød Løper Vis mer

Ble invitert to ganger

Qvist befant seg på en nattklubb sammen med en venn da de plutselig fikk en uventet invitasjon til et stort selskap, og det var her hun fikk øye på filmstjernen.

- Da så jeg at det var Leonardo DiCaprio, jeg fikk hakeslepp. Jeg var helt sjokkert, sier hun i YouTube-videoen, og legger ikke skjul på at hun har vært en stor fan av stjernen siden «Titanic».

IKKE HVERDAGSKOST: Det er ikke hver dag man blir invitert hjem til en Hollywood-stjerne, men dette fikk altså svenske Josephine Qvist oppleve. Her er Leonardo DiCaprio avbildet med Brad Pitt. Foto: Splash News / NTB
IKKE HVERDAGSKOST: Det er ikke hver dag man blir invitert hjem til en Hollywood-stjerne, men dette fikk altså svenske Josephine Qvist oppleve. Her er Leonardo DiCaprio avbildet med Brad Pitt. Foto: Splash News / NTB Vis mer

I selskapet kom svensken i prat med DiCaprio og ble senere invitert til en etterfest hjemme hos ham. Da hun omsider var hjemme hos Hollywood-stjernen ble hun kjent med noen av vennene hans - og de så på film i hjemmekinoen til DiCaprio.

Dette var imidlertid ikke siste gangen hun fikk besøke stjernens hjem. Bare noen måneder senere var det Halloween og hun ble nok en gang invitert hjem til DiCaprio. Men denne gangen gikk det ikke like smertefritt for seg.

STJERNEMØTE: Kathrine Sørland møtte president Donald Trump da hun konkurrerte om å bli Miss Universe i 2004. Slik var det. Video: Nina Hansen. Reporter: Ruben Pedersen. Foto: Geir Hamnes. Faksimile: Se og Hør. Klipp: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

- Jeg var så full, så jeg gikk inn på et av badene hans og spydde masse. Æsj, jeg var så full, fortsetter hun.

Etter hendelsen på toalettet traff hun aldri Hollywood-stjernen igjen, og hun kan også avsløre at det aldri skjedde noe romantisk mellom dem.

- Jeg fikk aldri den sjansen, men hadde jeg fått den, hadde jeg takket ja, røper hun.

Minne for livet

Josephine Qvist er imidlertid ikke den eneste svensken som har opplevd en spesiell hendelse med en Hollywood-stjerne. I 2019 fortalte svenske Elvira Nordström om noen spennende døgn da hun befant seg på ferie i Australia. Nordström ante nemlig fred og ingen fare da hun skulle fremkalle noen bilder på en lokal fotobutikk i Byron Bay.

Da hun omsider fikk tilsendt bildene på mail innså hun at det ikke var henne egne bilder som hadde blitt fremkalt, men den verdenskjente stjernen Chris Hemsworths (37).

STJERNEMØTE: Denne selfien, av Pia Tjelta og David Beckham, er det flere som har fått med seg. Dette er historien bak. Video: Kåss til kvelds, NRK Vis mer

- Jeg tenkte at det var tull, og at noen prøvde å være morsomme med meg. Men så kjente jeg igjen menneskene, og så at det var Chris Hemsworth og hans familie, og Miley Cyrus sine bryllupsbilder. Så fortsetter jeg å se gjennom de to hundre bildene, og viser kompisen min at det var sant. Det var helt sykt, fortalte hun til Se og Hør.

Nordström forklarte videre at hun sendte en mail til fotobutikken for å forklare at det ikke var hennes bilder. Deretter delte hun om hendelsen på Instagram Story hvor en følger tok kontakt og forklarte at han kjente Hemsworths kone Elsa Pataky (44).

GODT GIFT: Elsa Pataky og Chris Hemsworth har vært gift siden 2010. Sammen har de tre barn. Foto: Splash News / NTB
GODT GIFT: Elsa Pataky og Chris Hemsworth har vært gift siden 2010. Sammen har de tre barn. Foto: Splash News / NTB Vis mer

Ble oppringt av Hollywood-stjernen

Ifølge Nordström fikk hun tilsendt telefonnummeret til broren til Elsa Pataky, Cristian Prieto Medianu (29) og fikk fortalt hva som hadde skjedd, og levert tilbake bildene.

Bare noen få minutter senere fikk hun en telefonsamtale fra Hemsworth. Han ønsket å takke henne for at hun ikke spredte bildene videre.

- Han sa at han var veldig takknemlig for at jeg ikke hadde spredt bildene, og at jeg var en kjempebra person. Han var veldig glad for at bildene havnet hos meg og ikke hos noen andre. Jeg fortalte han at jeg selvfølgelig skulle levere tilbake bildene, også avsluttet jeg med å si at jeg er en stor fan av han, og da bare lo han og sa han var en stor fan av meg også, fortalte en tydelig oppspilt Nordström til Se og Hør.

POPULÆR: Skuespiller Chris Hemsworth får gjennomgå når han gjester Ellen Degeneres sitt talkshow. Vis mer

Ikke nok med det, Hemsworth begynte også å følge Nordström på Instagram og sendte henne også der en melding for å takke.

LES OGSÅ: «Cess» har besøkt Hollywood-stjernen privat i flere år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer