­

- Var hos Ari da han døde

I et stort intervju med Se og Hør forteller Ari Behns foreldre om sønnens bortgang for første gang.

I DYP SORG: I tirsdagens utgave av Se og Hør forteller Marianne Behn og Olav Bjørshol om sønnens bortgang for første gang. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
I DYP SORG: I tirsdagens utgave av Se og Hør forteller Marianne Behn og Olav Bjørshol om sønnens bortgang for første gang. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nyheten om at kunstner og forfatter Ari Behn hadde tatt sitt eget liv, slo ned som en bombe i norsk offentlighet første juledag. Dødsfallet etterlot landets befolkning i sjokk, og de etterlatte og pårørende i en ubeskrivelig sorg.

3. januar ble Ari bisatt for en fullsatt Oslo domkirke, der 47-åringens eldstedatter, Maud Angelica Behn (16), holdt en svært åpenhjertig og rørende tale.

Ville unngå spekulasjoner

Behns familie har hele veien valgt å være åpne om Aris dødsårsak, noe de har høstet mye ros for - ikke minst for å ha satt ekstra fokus på mental helse.

I et eksklusivt intervju med Se og Hør, i tirsdagens utgave, forteller Aris foreldre, Marianne Behn (66) og Olav Bjørshol (67), om sønnens bortgang for første gang. Marianne Behn forteller blant annet om bakgrunnen for hvorfor familien gikk tidlig ut med sønnens valg om å avslutte livet.

- Ari var er en kjent person. Vi valgte å si det som det var for ikke å skape spekulasjoner - og med håp om å kunne være til hjelp for andre, forteller Marianne Behn i det eksklusive intervjuet.

I etterkant av dødsfallet takket familien Behn for all støtten de hadde mottatt, før mamma Marianne delte et rørende Facebook-innlegg om sønnen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer