Jennifer Lopez og Ben Affleck:

Var Hollywoods hotteste par - så gikk det galt

Jennifer Lopez snakker ut om det turbulente forholdet med Ben Affleck.

BRUDD: I et nytt intervju letter Jennifer Lopez på sløret om forholdet til Ben Affleck. Stjernene var på alles lepper da de var et par, noe som langt ifra var lett. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: I et nytt intervju letter Jennifer Lopez på sløret om forholdet til Ben Affleck. Stjernene var på alles lepper da de var et par, noe som langt ifra var lett. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fra 2002 til 2004 var Jennifer Lopez (49) og Ben Affleck (46) et av Hollywoods største stjernepar. Duoen var på «alles» lepper, og møttes under innspillingen av filmen «Gigli».

Paret forlovet seg raskt og planla at drømmebryllupet skulle finne sted allerede i 2003. Slik gikk det ikke.

Bare få dager før de to etter planen skulle bli rette ektefolk, avlyste de bryllupet på ubestemt tid. Året etter kom sjokknyheten om at de to hadde gått fra hverandre.

Vanskelig forhold

Tidligere har det blitt kjent at presset fra mediene var enormt, spesielt etter at det ble kjent at romantiske følelser hadde oppstått mellom de to stjernene.

Affleck har tidligere hevdet at forholdet til Lopez skadet skuespillerkarrieren hans, og de har begge gått videre på hver sin kant - opptil flere ganger.

Selv 14 år etter bruddet, letter «J-Lo» nå på sløret i et nytt intervju med InStyle, om hvor vanskelig det var å date «Batman»-stjernen. For tiden er 49-åringen i et forhold med baseball-stjernen Alex Rodriguez (43), og til tross for at de er favoritter hos paparazzi-fotografene, innrømmer Lopez at det var verre med Ben Affleck.

HET ROMANSE: Ben Affleck og Jennifer Lopez var ikke redde for å vise følelsene sine for hverandre. Her sammen i 2003. Foto: NTB scanpix
HET ROMANSE: Ben Affleck og Jennifer Lopez var ikke redde for å vise følelsene sine for hverandre. Her sammen i 2003. Foto: NTB scanpix Vis mer
KLINTE TIL: Det tidligere paret klinte til på den røde løperen under Oscar-utdelingen i 2003. Foto: NTB scanpix
KLINTE TIL: Det tidligere paret klinte til på den røde løperen under Oscar-utdelingen i 2003. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Det var sykt. I dag kan jeg i hvert fall vise litt hvem jeg er. Den gang trodde man på alt man leste på forsiden av en tabloidavis. Mange ganger var det usant, i det minste var det bare en tredjedel av det som var sant, forteller hun.

NEW YORK: Mange av de største kjendisene var tilstede da den årlige TIME 100-gallaen ble holdt i New York. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Tabloid

Selv om Lopez mener at det er vanskelig å være kjendis i 2018, spesielt med trykket fra sosiale medier, er hun rimelig sikker på at det er lettere i dag. Hun forteller nemlig at gjennom sosiale medier får man vist hvem man egentlig er, samt gitt fans og følgere et innblikk i privatlivet.

Det var nemlig noe avisene siklet etter tidligere, påpeker hun.

PÅ ALLES LEPPER: Alle ville ha en bit av duoen da de var et par. Her sammen bare fire måneder før de gjorde det slutt. Foto: NTB Scanpix
PÅ ALLES LEPPER: Alle ville ha en bit av duoen da de var et par. Her sammen bare fire måneder før de gjorde det slutt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Også Ben Affleck har nevnt det samme tidligere, nettopp hvordan avisene bare skal ha vært ute etter overskrifter om paret.

- Jeg endte opp i den uheldige posisjonen at jeg var i et forhold der mediene hovedsaklig løy og fant på ting om oss bare for å selge blader og aviser, og det måtte jeg til gjengjeld betale en pris for, har han tidligere uttalt.

- Det var nok ikke så bra for karrieren min. Det som skjer er at det som står i tabloidene også til en viss grad overføres til ens filmarbeide, fortsatte han.

Fant kjærligheten etter bruddet

I 2014 snakket «J-Lo» for første gang åpent om bruddet med Affleck, da hun utga selvbiografien «True Love». Stjernen skal lenge ha slitt med følelsene sine og hatt problemer med å komme seg videre etter bruddet.

- Jeg følte at jeg hadde funnet en flott person og at han følte det samme. Jeg trodde vi kunne få det til å fungere. Jeg har aldri hatt kjærlighetssorg på en slik måte, som da det bryllupet ble avlyst. Kanskje fordi det var så offentlig, sa hun og fortsatte:

- Det føltes som om hjertet ble revet ut av brystet mitt.

GIFT: Ben Affleck var gift med Jennifer Garner fra 2005 til 2017. De fikk barna, Violet, Seraphina og Samuel sammen. Foto: NTB Scanpix
GIFT: Ben Affleck var gift med Jennifer Garner fra 2005 til 2017. De fikk barna, Violet, Seraphina og Samuel sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
EKSER: Jennifer Lopez har tidligere vært gift med Marc Anthony. Paret fikk to barn sammen. Foto: NTB Scanpix
EKSER: Jennifer Lopez har tidligere vært gift med Marc Anthony. Paret fikk to barn sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det tok imidlertid bare fem måneder før Lopez fant kjærligheten på ny. I juni i 2004 giftet 49-åringen seg med Marc Anthony (59), mens Affleck giftet seg med Jennifer Garner (46) i all hemmelighet i 2005.

Mens Afflecks skilsmisse med ekskona Jennifer Garner nettopp ble offisiell, skilte 49-åringen seg fra Marc Anthony i 2014. Sistnevnte fikk tvillingene Maximilian (10) og Emme (10) med Anthony, mens Affleck fikk Violet (12), Seraphina (9) og Samuel (6) sammen med Garner.

I dag er imidlertid Lopez lykkelig sammen med Alex Rodriguez, som bekreftet forholdet i fjor, mens 46-åringen har hatt et langt mer turbulent kjærlighetsliv den siste tiden.

LES OGSÅ: Barnestjernens tragiske liv

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer