HJEMMEVÆRENDE: - Jeg var faktisk hjemmeværende med mitt første barn i syv år, sier Vibeke Klemetsen. Foto: Stella Pictures
HJEMMEVÆRENDE: - Jeg var faktisk hjemmeværende med mitt første barn i syv år, sier Vibeke Klemetsen. Foto: Stella Pictures Vis mer

Var hjemme-værende i syv år

- Fordi jeg var alene 250 dager i året på den tiden, så ble det naturlig for meg der og da, sier Vibeke Klemetsen.

Publisert
SEHER.NO: Halvparten av svenske småbarnsmødre mellom 18 og 29 år drømmer om å være hjemmefruer, ifølge Aftonbladet. Husmorrollen har fått en ny status slår flere forskere fast, og serier som «Mad Men» får noe av æren for at rollefordelingen fra 1950- og 60-tallet er på vei tilbake. I den forbindelse er flere gravide kjendiser intervjuet i VG. En av de som selv har prøvd husmortilværelsen er programleder Vibeke Klemetsen.

- Kanskje de har sett for mye på «Frustrerte fruer» og «Hollywood-fruer». Nei da, jeg var faktisk hjemmeværende med mitt første barn i syv år, jeg. Fordi jeg var alene 250 dager i året på den tiden, så ble det naturlig for meg der og da. Kabalen gikk ikke opp ellers, sier Vibeke Klemetsen (35) til VG.
 
- Selv om det var et bevisst valg meldte behovet for utdannelse seg etter hvert. Det tok jeg samtidig med husmorstilværelsen, sier hun.

Klemetsen fikk i 2009 sønnen Liam Texas med Thomas Weeden. Fra før har hun også datteren Sophie fra ekteskapet med snøbrettstjernen Daniel Franck.

Klemetsen avslørte i slutten av august på sin egen blogg at hun venter sitt tredje barn. Like etter ble det kjent at hun også skal være med i kjendisutgaven av «71 grader nord», til tross for graviditeten. Hun sier at hun nå har lyst å kombinere småbarnstilværelsen med karriere.

- Det er positivt at man vil tilbringe tid med barna, men det kommer også  an på karriere og utdannelse, hvor man er i livet, sier Klemetsen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Gavide Klemetsen klar for «71 grader nord»

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer