David og Victoria Beckham:

Var hjemme under skrekkhendelsen

For tredje gang var luksusvillaen måltavle for kriminelle.

INNBRUDD: En innbruddstyv brøt seg inn hos Beckham-familien. Foto: Hewitt / Splash News / NTB

INNBRUDD: En innbruddstyv brøt seg inn hos Beckham-familien. Foto: Hewitt / Splash News / NTB

Vis mer
Publisert

Victoria Beckham (47) og David Beckham (46) er blant de største kjendisparene i verden, og deres respektive karrierer er mildt sagt imponerende.

Sistnevnte pensjonerte seg fra fotballkarrieren i 2013, og Victoria er kanskje aller best kjent under aliaset «Posh Spice» i jentegruppen Spice Girls. Ekteparet har vært gift siden 1999, og sammen har de fire barn - Brooklyn (23), Romeo (19), Cruz (17) og Harper (10).

Kort tid etter at David pensjonerte seg flyttet familien til London, hvor de bor sammen i en herskapsvilla verdt 40 millioner pund, noe som tilsvarer over 450 millioner norske kroner.

Denne uken ble det imidlertid kjent at familiens luksusbolig var målet til en innbruddstyv i området. Det melder flere medier, deriblant The Sun og Sky News.

Oppdaget innbruddet

Ifølge The Sun skal innbruddstyven ha knust et vindu på et av soverommene samtidig som Victoria, David og datteren Harper befant seg inne i huset.

- Dessverre har Beckham-familien vært offer for noen ganske profesjonelle tyver som har vært i drift i området, forteller en kilde.

Det var likevel stjerneparets sønn Cruz som skal ha oppdaget at huset var brutt inn i, etter at han kom hjem fra en kveld ute med venner. Han skal ha oppdaget at gjesterommet hadde blitt ransaket og det knuste vinduet skal ha vært spredt utover gulvet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.