- Var hemmelige elskere under TV-innspilling

- Jeg var forelsket. Det var ekte kjærlighet, skal Simon Cowell ha uttalt om Dannii Minogue.

SKJULTE DE HETE FØLELSEME:  Simon Cowell skal ha hatt et forhold til Danni Minogue (t.v) og skal ha ønsket å ha et forhol til Cheryl Cole (t.h), ifølge en ny bok.  Foto: Stella Pictures
SKJULTE DE HETE FØLELSEME: Simon Cowell skal ha hatt et forhold til Danni Minogue (t.v) og skal ha ønsket å ha et forhol til Cheryl Cole (t.h), ifølge en ny bok. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEOGHØR.NO: Simon Cowell (52) hadde et hemmelig forhold med «X Factor»-dommer Dannii Minogue, da de to jobbet med TV-programmet sammen.

Ifølge The Sun, som avslører forholdet, skal Cowell ha innrømmet at de var elskere på et tidspunkt da de begge var dommere i programmet i perioden 2007 til 2010.

- Jeg var forelsket. Det var ekte kjærlighet, skal Cowell ha uttalt.

Uttalelsene kommer fra boken «The Intimate Life of Simon Cowell av Tom Bower, som snart kommer i salg. Der hevdes det også at Cowell også ville ha Cheryl Cole til sengs, etter at forholdet til Dannii kjølnet.

Avsløringen kommer etter at det tidligere denne måneden ble kjent at Danniis forhold til Kris Smith (33) nå er over. De to har vært sammen i fire år, og har sønnen Ethan (21 måneder) sammen. Om det angivelige forholdet til Cowell har noe med den saken å gjøre, er ikke kjent.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Flyktet til kjærlighetsøy etter bruddet