Katrine Moholt:

- Var helt «rumpeglipp-Moholt»

Det gikk hett for seg på parketten for de to dansepartnerne.

HØY TEMPERATUR: Katrine Moholt og Egor Filipenko improviserte med et kyss under sending. Foto: Jan-Petter Dahl/TV 2/NTB
HØY TEMPERATUR: Katrine Moholt og Egor Filipenko improviserte med et kyss under sending. Foto: Jan-Petter Dahl/TV 2/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Skal vi danse» byr på elegante valser og hete rumbaer, og under en danseduell for et par uker siden ble det ekstra hett for Katrine Moholt (48) og hennes daværende dansepartner Egor Filipenko (34).

Den oppmerksomme seer kan ha fått med seg at Moholt og Filipenko endte opptreden i det som minnet veldig om et kyss.

Overfor TV 2 kommenterte Filipenko øyeblikket - og fikk spørsmål om det faktisk var et kyss.

- Ja! Og det var jo ikke planlagt. Jeg skulle bare kose med Katrine, og så var hun så glad, så jeg bare «jaja!». Det var jo godt, så det var ikke noe feil i det. Mer av det, si!

Nå tar også Moholt bladet fra munnen om kysset.

EXIT: Under presentasjonen av høstens «Skal vi danse»-deltakere ble Helene Olafsen introdusert som programleder og Katrine Moholt som deltaker. Og skal vi tro Katrine, har hun eldet sin siste «Skal vi danse»-sending. Video: Klaus Fjellro/Rød Løper Vis mer

Kyssing og rumpeglipp

Den tidligere «Skal vi danse»-programlederen forklarer overfor Se og Hør hvorfor dansen endte som den gjorde.

- Det som skjedde var at vi var at vi var ferdig med duelldansen, som er en litt sånn «ut av deg selv-opplevelse», hvor jeg havner nede på gulvet med armen opp. Vi er ferdige - applaus, applaus.

- Så tar Egor tak i armen min og skal løfte meg opp, mens jeg ser opp, så bøyer han seg ned. Og så ser det da ut som et kyss på TV, men jeg merket ikke noe.

Etter dansen blir duoen konfrontert med det som nettopp hadde skjedd på parketten.

- Men da pressen spurte så sa Egor: «Ja, ja, vi kysset». Jeg bare: «Hehe, gjorde vi det?». Uken før så var det rumpeglipp, så da var det jo helt «rumpeglipp-Moholt». Det visste jeg heller ikke noe om, ler Moholt.

GLIPP: Katrine Moholt og meddanser Egor Filipenko var på gulvet i «Skal vi danse: All stars», og viste kanskje litt mer enn det som var meningen. Reporter: Luna Lea. Video: Nora Skavhaug. Bilder fra TV 2 Vis mer

Under forrige sending hadde nemlig 48-åringens kjole glidd opp under dansen.

- Det var kjolen som hadde glidd opp under et løft eller noe sånt, jeg hadde ikke fått det med meg. Så det er det samme med det kysset, jeg merket ikke noe kyss. Hvis det først skal kysses, så vil jeg gjerne merke det.

- Kysser venner, også

Moholt kan imidlertid forsikre om at stemningen var god da hun kom hjem etter sending.

- Hvordan tok ektemannen kysset?

- Det angivelige kysset? Jeg synes jo egentlig at kyssing er fantastisk, så hvis det hadde vært kyssing, hadde Snorre (Harstad, ektemann, journ.anm.) synes at det hadde vært bare hyggelig. Han er den mest rause fyren.

Moholt understreker samtidig at hun har et avslappet forhold til kyssing.

KLINING: En gammel kyssekonkurranse får Katrine Moholt til å mimre om gamledager. Reporter: Thea Hope. Video: Celina Morken/ Rød Løper Vis mer

- Så tenker jeg at et kyss på TV ... jeg kan nusse de fleste uten at det egentlig er noe stress. Jeg synes det er kjærlighet. Jeg kysser venner også, jeg. At man kan nusse hverandre synes jeg ikke er noe å mase med.

Programlederen kan samtidig komme med et løfte til lørdagens sending.

- På lørdag blir det kyss, det lover jeg!

LES OGSÅ: - En beklagelse føles ikke nok

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer