Emma Thompson:

- Var helt nakne da vi øvde sammen

Hollywood-stjernen synes det er utfordrende å kaste klærne som 62-åring.

SPLITTER NAKEN: Emma Thompson letter på sløret om nakenscenene. Foto: Henry Nicholls / Reuters / NTB
SPLITTER NAKEN: Emma Thompson letter på sløret om nakenscenene. Foto: Henry Nicholls / Reuters / NTB Vis mer
Publisert

Den britiske Hollywood-stjernen Emma Thompson (63) har gjort stor suksess i filmer som «Love Actually», «Harry Potter» og «Men in Black» og har vunnet en rekke priser for sine prestasjoner på lerretet.

I sin nyeste film «Good Luck to You, Leo Grande» spiller hun en pensjonert lærer som leier en ung, mannlig eskorte, spilt av 29 år gamle Daryl McCormack, i håp om å få sin første orgasme.

Forferdelige krav

I dramakomedien må Thompson kaste alle klærne, og nå åpner hun seg om tankene rundt det å vise seg splitter naken i godt voksen alder.

- Jeg tror ikke jeg kunne gjort det før den alderen jeg er i nå, men likevel synes jeg også nå at det er ekstremt utfordrende. Og det er fordi vi ikke er vant til å se eldre ubehandlede kropper på skjermen, forklarer hun, ifølge Contact Music.

STOR SNAKKIS: Netflix-serien «Sex/life» har toppet topplista på kort tid, men det er én spesiell scene som stjeler oppmerksomheten. Video: Netflix / Rød Løper Vis mer

Skuespillerveteranen synes i tillegg det fremdeles er grusomt at det forventes at kvinner skal opprettholde en perfekt kropp.

- Ingenting har forandret seg i forhold til de forferdelige kravene til kvinner - verken i det ekte livet eller i skuespilleryrket. Dette med å måtte være tynn står like sterkt som tidligere. Jeg synes faktisk det på noen måter er verre nå.

For å forberede seg til nakenscenen kledde både Thompson, hennes 34 år yngre motspiller og regissøren Sophie Hyde (45) av seg og brukte tid på å reflektere over kroppene sine.

- Sophie, Daryl og jeg var helt nakne da vi øvde sammen. Vi snakket om kroppene våre, forholdet vi har til dem og diskuterte tingene vi synes er vanskelige med dem. Vi snakket også om hva vi liker med kroppen vår og beskrev hverandres kropper, forteller hun, ifølge nettstedet.

DANSER JULA INN: Hugh Grant som dansende statsminister i «Love Actually». Reporter: Marte Nyløkken Helseth Vis mer

Byr gjerne på seg selv

Til tross for at 62-åringen synes det var utfordrende å kle seg naken, innrømmet hun i fjor at hun trives best uten undertøy.

I et intervju med «Lorraine» beskrev hun nemlig kostymene hun brukte i Disney-filmen «Cruella» som alt annet enn behagelig. Da måtte hun bruke såkalt shapewear, som strammer seg rundt kroppen, noe hun hatet.

- Som et torturredskap. Jeg liker ikke undertøy i det hele tatt. Jeg sluttet å bruke det for lenge siden. Det er ikke min greie. Jeg liker ikke komfortabelt undertøy. Jeg synes komfortabelt undertøy er ukomfortabelt, avslørte hun i intervjuet.

Thompson er ikke fremmed for å by på seg selv og har flere ganger snakket rett fra leveren.

- Jeg gjorde alt jeg kunne få hendene mine på: Jeg var standupkomiker og opptrådte. Jeg var ute. Og ja – jeg likte menn, jeg likte sex, jeg likte drikking, jeg likte dop. Jeg mener, jeg hadde det moro, har hun tidligere fortalt i et intervju med Dagbladet om 20-årene.

LES OGSÅ: Bella Hadid åpner opp om alkoholproblemene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer