GRAVID: I situasjonskomedien «Friends» var karakteren Rachel Green gravid med Ross Gellers barn. Nå har fansen oppdaget en tabbe. Foto: NTB Scanpix
GRAVID: I situasjonskomedien «Friends» var karakteren Rachel Green gravid med Ross Gellers barn. Nå har fansen oppdaget en tabbe. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Rachel fra «Friends»:

Var «gravid» i 12 måneder

Man kan jukse på TV, men svangerskapet til Rachel får fansen til å sperre opp øynene.

Publisert

15 år har gått siden siste episode av situasjonskomedien «Friends» ble sluppet, men det har ikke hatt noe å si for populariteten. Den er fortsatt uhyre populær blant både nye og gamle fans.

Selv om flere millioner har sett serien opp gjennom årene, er det ikke alt man har lagt merke til eller tenkt over.

Det er spesielt én detalj som nå har vekket oppsikt blant fansen. Ifølge svenske Expressen er det en bruker på nettsamfunnet Reddit som har lagt merke til at graviditeten til Rachel Green, spilt av Jennifer Aniston (50), var unaturlig lang.

  • Artikkelen inneholder spoilere!

På overtid

For å sette ting i perspektiv tidsmessig, har Reddit-brukeren brakt frem viktige hendelser fra sesong syv og sesong åtte av serien.

Anistons karakter avslører graviditeten sin på bryllupsdagen til Monica og Chandler, som i serien finner sted 15. mai, under sesongavslutningen på sesong syv, ifølge Expressen.

KLINER TIL: Superstjerna Jennifer Aniston gjester «The Ellen DeGeneres Show», og byr mildt sagt på seg selv. Video: TV3 / Rød Løper Vis mer

Etter bryllupet avslører karakteren Joey at hans film om første verdenskrig skal lanseres samme helg som Memorial Day (Føderal høytid i USA, siste mandagen i mai. journ.anm.), året etter.

Ifølge avisen er Rachel på overtid i episode 22 av sesong åtte, hvor det også avsløres at termindatoen hennes er uken før Joeys filmpremiere - som altså skulle finne sted i slutten av mai. Det er denne oppsiktsvekkende detaljen som har fått fans til å sperre opp øynene.

FORELDRE: Karakterene Rachel Green og Ross Geller ble foreldre i serien. Foto: NTB Scanpix
FORELDRE: Karakterene Rachel Green og Ross Geller ble foreldre i serien. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kort fortalt meddelte Rachel at hun allerede var flere uker på vei under Monica og Chandlers bryllup, 15. mai. Året etter, på samme tid, er hun fortsatt gravid - på overtid.

Dermed har karakteren gått gravid i et år, noe som viker fra den normale perioden på ni måneder man vanligvis går gravid.

Den artige observasjonen er langt fra den eneste «Friends»-tabben som er blitt oppdaget opp gjennom årene, men det er nok en av de største logiske bristene serien har bydd på. Samtidig er det en morsom ting å se tilbake på - nå som «Friends»-feberen herjer verden over, nok en gang.

Hinter om prosjekt

Helt siden Jennifer Aniston tidligere i høst slo alle rekorder da hun plutselig var å se på bildedelingstjenesten Instagram, har det stormet rundt henne og resten av «Friends»-skuespillerne.

POPULÆR: «Og nå er vi Instagram FRIENDS også. Hei Instagram», skriver den amerikanske stjerna Jennifer Aniston (50) på Instagram tirsdag ettermiddag. Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV Vis mer

Kort tid etter Instagram-debuten gjestet hun «The Ellen DeGeneres Show», hvor hun til fansens store forundring og glede avslørte at Courteney Cox (55), Matthew Perry (50), Lisa Kudrow (56), Matt LeBlanc (52) og David Schwimmer (53), som alle spilte i serien, jobber med noe sammen nå.

Hun avkreftet derimot at det hele dreiet seg om en ny sesong av «alles» favorittserie, selv om 2019 markerer 25-årsjubileet til serien.

Forelsket i henne

Nylig ble fansen nok en gang overrasket, denne gang over Matthew Perry, som i serien spilte karakteren Chandler.

Karakteren hans giftet seg i sesong syv med Monica, spilt av Courteney Cox, og kjærlighetshistorien deres er en sentral del av den siste halvdelen av «Friends».

Det kan derimot se ut til at kjærligheten var større enn bare mellom karakterene.

2002: Courteney Cox og Matthew Perry i 2002. De er den dag i dag gode venner. Foto: NTB Scanpix
2002: Courteney Cox og Matthew Perry i 2002. De er den dag i dag gode venner. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge en kilde, som nylig uttalte seg til US Weekly, hadde Perry en greie for Cox også utenfor sett. Faktisk går kilden langt i å hevde at han «alltid har vært forelsket i henne».

Kjærligheten utviklet seg derimot aldri til et forhold, da Cox blant annet var gift med David Arquette fra 1999 til 2013. Siden skilsmissen har hun vært i et forhold med Johnny McDaid (43), mens Perry på sin side har datet blant annet Julia Roberts (52) og Heather Graham (49), før han innledet et seks år langt forhold med Lizzy Caplan (37) i 2006.

De er derimot gode venner den dag i dag, og nylig la Cox ut en selfie med Perry på Instagram.

- Gjett hvem jeg hadde lunsj med i dag. Jeg vet! Kan jeg bli lykkeligere? skrev Cox til bildet.

LES OGSÅ: - De har tilbrakt mye tid sammen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer