Keira Knightley:

- Var ganske creepy og pinlig

Holywood-stjernen deler spesiell «Love Actually»-opplevelse.

AKTUELL I NY JULEFILM: Denne julen er Keira Knightley aktuell i den britiske julefilmen «Silent Night». Foto: Aurore Marechal / Abaca Press / NTB
AKTUELL I NY JULEFILM: Denne julen er Keira Knightley aktuell i den britiske julefilmen «Silent Night». Foto: Aurore Marechal / Abaca Press / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2003 gjorde den romantiske komedien «Love Actually» stor suksess på norske kinoer, og i dag, 18 år senere, har den fortsatt en helt spesiell plass i tv-seernes hjerter, og kanskje særlig nå i tiden før jul.

En rekke kjente navn ble huket inn til å spille i filmen, og i hovedrollene finner vi blant andre Hugh Grant (61), avdøde Alan Rickman, Liam Neeson (69), Colin Firth (61), Emma Thompson (62) og Keira Knightley (36).

Den populære julefilmen har en rekke ikoniske scener, og det er vel svært få som ikke husker den romantiske kjærlighetserklæringen med håndskrevne plakater til Keira Knightleys rollefigur, Juliet.

IKONISK: Det er umulig å ikke bli rørt av den romantiske kjærlighetserklæringen med håndskrevne plakater til Keira Knightleys rollefigur, Juliet. Foto: Peter Mountain / Universal / Kobal / REX / NTB
IKONISK: Det er umulig å ikke bli rørt av den romantiske kjærlighetserklæringen med håndskrevne plakater til Keira Knightleys rollefigur, Juliet. Foto: Peter Mountain / Universal / Kobal / REX / NTB Vis mer

I et intervju med Yahoo Entertainment fortalt Knightley nylig om en litt pinlig hendelse som omhandlet nettopp denne scenen.

Gjenskapte den ikoniske scenen

Det var i forbindelse med promoteringen av den nye julefilmen «Silent Night», som hadde premiere i USA 3. desember, at Knightley fortalte Yahoo Entertainment om den litt pinlige hendelsen, der en fan gjenskapte scenen i bilen ved siden av henne mens de begge satt fast i trafikkork.

DANSER JULA INN: Hugh Grant som dansende statsminister i «Love Actually». Reporter: Marte Nyløkken Helseth Vis mer

- Jeg stod fast i trafikken midt i London og i bilen ved siden av satt en stor «Love Actually»-fan. Han gjenskapte hele scenen med plakater og greier. Det var ganske creepy, og ikke minst pinlig, men også litt søtt.

- Der og da kunne jeg ønske at jeg kunne vinket farvel til ham og kjørt videre, men vi stod dessverre bom fast - begge to- en god stund, fortalte hun.

Aktuell i ny julefilm

Knightley, som slo gjennom med en hovedrolle i filmen «Bend it like Beckham» (2002), og senere fikk svært gode kritikker for «Pirates of the Caribbean» (2003), er i disse dager aktuell i den britiske julefilmen «Silent Night».

SJOKKERENDE: Flere sjokkerende avsløringer om juleklassikerne «Hjemme alene», «Love actually», «The Holiday» og «Elf» Vis mer

Filmen, som er en svart thriller-komedie, handler om Nell (Keira Knightley), Simon (Matthew Goode) og sønnen deres Art (Roman Griffin Davis), som er klare for å ønske venner og familie velkommen til det som ser ut til å bli den perfekte julefeiringen.

Perfekt bortsett fra én ting: alle kommer til å dø.

LES OGSÅ: Avslører grunnen til utroskandalen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer