Therése Lindgren:

- Var full hele 2016

Forteller åpent om alkoholproblemene.

ÅPEN: Svenske Therése Lindgren forteller åpent og ærlig om alkoholproblemene. Foto: Henrik Montgomery / TT / NTB
ÅPEN: Svenske Therése Lindgren forteller åpent og ærlig om alkoholproblemene. Foto: Henrik Montgomery / TT / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den svenske influenseren Therése Lindgren (34) har de seneste årene vært en av Sveriges største YouTubere. Hun startet opp YouTube-kanalen sin i 2013, og har siden den gang blitt svært populær i hjemlandet.

Der har 34-åringen blant annet vært åpen om sine psykiske problemer, og fortalt ærlig om panikkangst. Det har hun tidligere uttalt at hun selvmedisinerte seg med alkohol for.

FULL FEST: I følge en av de tidligere deltakerne på «Torpet», fikk deltakerne meske seg i både tobakk og alkohol. Vis mer

- Jeg må være superforsiktig. For eksempel kan jeg ikke ha en vinflaske hjemme, for jeg drikker den opp på morgenen, uttalte hun i podkasten «Inga gränser med Daff» i 2016.

Nå åpner hun imidlertid ytterligere om alkoholproblemene sine.

- Jeg drakk hver dag

Det er på Instagram at influenseren forteller åpent og ærlig om forholdet hun har til alkohol. Det gjorde hun etter at hun fikk spørsmålet om når hun sist var «skikkelig full», ifølge Expressen.

«Ugh, senest jeg var SKIKKELIG full var 2016. Hele 2016. Jeg drakk hver dag, det var det første jeg gjorde da jeg våknet. Hele dagen», skriver hun ærlig.

Videre innrømmer 34-åringen at hun var påvirket av alkohol i alle YouTube-videoene sine det året, og at hun drakk før hvert møte hun skulle i.

«Jeg har driti meg ut foran så mange mennesker og ødelagt så mange relasjoner. Jeg var så destruktiv og gjorde de verste tingene man kan gjøre mot seg selv og andre. Jeg dreit i alt. Jeg kan ikke engang fortelle hva jeg har sagt og gjort, jeg skjemmes så mye», skriver hun videre.

Avslutningsvis skriver influenseren at hun i dag forknipper alkohol med et «uendelig mørke», og at hun ikke drikker seg full så lenge hun har det bra.

TIRAMISU: Radio-profil og Camp Kulinaris-deltaker Michael Andreassen er tørrlagt alkoholiker. Det tenkte ikke Erlend Elias på da han lagde dessert. Video: Viafree/Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Derfor vil hun droppe alkohol i 18 år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer