Kai Thomas «Skrellex» Larsen:

- Var forlovet med en jente

Avslører detaljer om fortiden.

ÅPNER SEG: Kai Thomas Larsen, også kjent som Skrellex åpner opp om fortiden. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør.
ÅPNER SEG: Kai Thomas Larsen, også kjent som Skrellex åpner opp om fortiden. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør. Vis mer
Publisert

Dragartist Kai Thomas Larsen (36) er en det er vanskelig å ikke legge merke til. Den siste tiden har han ofte vært å se på TV med sitt drag-alter ego «Skrellex».

Med ekstravagante kjoler, store parykker og en stor underholdningsglede skulle man trodd at «Skrellex»hadde vært med ham hele livet, men det har ikke vært like lett å komme dit han er i dag.

- Jeg var redd for å være annerledes

I podkasten «The Kåss Furuseths» drar Else Kåss Furuseth (42) hjem til en ny kjent person hver søndag, og denne søndagen var det mosseværingen sin tur.

Der kunne Larsen blant annet fortelle at det tok en stund før han kom ut av skapet, og at han tidligere har vært forlovet med en jente i tre år.

- Da var jeg så glad, og tenkte «Yes, da er jeg ikke homo», sier han i podkasten.

KLEINT: Stuntreporter Erlend Elias klarer ikke dy seg når stjernene fra «Drags» dukker opp i nettopp ... drag. Video: Rød Løper Vis mer

Til Se og Hør forteller Larsen at han aldri hadde noen skeive rollemodeller da han vokste opp. Han relaterte seg ikke til noen, som førte til at 36-åringen tenkte at han ikke kunne være homofil.

- Jeg var redd for å være annerledes, og gjorde alt for å passe inn med de andre gutta.

UTEN KOSTYME: Dette er Kai Thomas Larsen uten sminke og kostyme. Foto: Alexander Vestrum / NTB
UTEN KOSTYME: Dette er Kai Thomas Larsen uten sminke og kostyme. Foto: Alexander Vestrum / NTB Vis mer

Det var ikke før Larsen flyttet fra hjembyen og begynte på Bårdar Akademiet at han fikk noen å relatere seg til.

- Jeg begynte i en klasse med tolv gutter, der ti av guttene var homofile. Der følte jeg meg mye mer hjemme enn jeg hadde gjort i testo-miljøet på videregående, sier han til Se og Hør.

«DRAG ME OUT»: En av deltakerne får sjokk av å se seg selv i speilet etter å ha blitt forvandlet til en Drag queen. Video: Discovery+. Klipp: Anna Celine Hanisch. Vis mer

- Kom ut av skapet i Se og Hør

Likevel understreker Larsen at han var forelsket i jenta han forlovet seg med, og at han egentlig tror at alle er en smule bifile.

- Hun fikk sjokk, som er synd. Jeg skjønner at det føltes ut som at jeg sviktet henne, men der og da var det bare henne, og jeg var kjempeforelsket. Forholdet betydde alt for meg. Men det tok tid før jeg virkelig fant identiteten min.

Når det gjelder foreldrene kunne Larsen fortelle at faren ikke var så fornøyd med måten han kom ut på,

Kai Thomas Larsen da han vant Mr. Gay Norway 2008. Foto: Se og Hør
Kai Thomas Larsen da han vant Mr. Gay Norway 2008. Foto: Se og Hør Vis mer

- Jeg kom ut av skapet i Se og Hør, og det har pappa aldri tilgitt meg for. Pappa var på kiosken hjemme og fikk gratulasjoner av hun bak kassa. Da så han meg på forsiden av Se og Hør med en speedo og blomsterbukett, der det sto Mister Gay Norway 2008, sier han, og fortsetter:

- Det var ikke planlagt å komme ut slik, men jeg er glad for at det ble på den måten.

Sophie Elise gjestet Motepolitiet Live med Jan Thomas og snakket om «Farmen kjendis»-tiden. Video: Jenny Emilie Aas/Håvard Bjørnerem/Dennis Appelong/Se og Hør. Vis mer

Etter hvert utviklet karakteren «Skrellex» seg, og Larsen turte mer og mer å være seg selv.

- Hva er forskjellen på «Skrellex» og Kai Thomas?

- «Skrellex» er en karakter som er mye tøffere. Hun tør å gi mer faen. Mens jeg har vokst opp usikker og gjemt meg i et skap. Jeg har derfor lært mye av «Skrellex», og anbefaler alle å prøve det. «Skrellex» er rett og slett Kai Thomas på steroider, og de to har begynt å blande seg mer og mer i hverandre.

I dag satser Larsen fult ut på «Skrellex», og han kan love at det ikke er lenge til vi ser hun i aksjon igjen.

LES OGSÅ: - Var forelsket i en kvinne

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer