Var forholdet over allerede her?

Ashton Kutcher klemte til med toppløs supermodell i juni.

KLEMTE TIL: Ashton Kutcher og en toppløs Alessandra Ambrosio under en fotoshoot i Brasil i juni. Foto: Stella Pictures
KLEMTE TIL: Ashton Kutcher og en toppløs Alessandra Ambrosio under en fotoshoot i Brasil i juni. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: At ekteskapet mellom Ashton Kutcher (33) og Demi Moore (49) var på vaklende grunn i tiden før skilsmissen er intet nytt. Men det hele tok virkelig av da utroryktene begynte å svirre i september.

Da ble det hevdet at Kutcher var utro mot Moore på parets bryllupsdag. Det var 22 år gamle Sara Leal som hevdet å ha havnet til sengs med superstjernen.

Det førte til det dramatiske bruddet mellom de to skuespillerne, og den nå bitre skilsmissestriden som foregår.

Men nå spekuleres det i om forholdet mellom Kutcher og Moore faktisk var over før utroryktene begynte å prege kjendispressen i Hollywood.

I juni stilte Kutcher opp på en fotoshoot for det brasilianske motehuset Colcci. Det gjorde han sammen med supermodellen Alessandra Ambrosio. Og de to skal ha hatt en spesiell kjemi.

Duoen stilte opp i en rekke utfordrende fotografier sammen. Men da kameraene var av, fikk paparazzi-fotografene med seg at Kutcher klemte til med Ambrosia da hun var toppløs.

Det har likevel aldri vært hevdet at det skjedde noe mellom Kutcher og Ambrosio. Begge to var på den tiden gift, og Ambrosio er den dag i dag fortsatt lykkelig gift med forretningsmannen Jamie Mazur, som hun har en datter med.

«Hun ser ut som en ung versjon av Demi Moore. Ashton måtte virkelig skjerpe seg for å ikke stirre på henne da hun ikke hadde på seg toppen», skrev nettstedet SassyGossip.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Han trygler henne om å få komme til lunsj

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer