LYKKELIG: Rumer Willis, datter av Bruce Willis og Demi Moore, stortrives med å ha Ashton Kutcher som stefar. Foto: All Over Press
LYKKELIG: Rumer Willis, datter av Bruce Willis og Demi Moore, stortrives med å ha Ashton Kutcher som stefar. Foto: All Over PressVis mer

Var forelsket i morens kjæreste

Rumer Willis fikk hakeslepp da moren kom hjem med Ashton Kutcher.

LOS ANGELES (Seher.no): Det er ti år siden Bruce Willis (53) og Demi Moore (45) skilte seg fra hverandre, men eksparet er fremdeles nære venner.

Likevel ble eldstedatteren, Rumer Willis (20), litt overrasket da moren i 2003 presenterte sin nye kjæreste for døtrene, den 15 år yngre kjekkasen Asthon Kutcher (30).

- Det var veldig rart da mamma ble sammen med Ashton, for jeg var nemlig avstandsforelsket i ham. Mamma sa at hennes nye "venn" Ashton skulle komme på besøk til oss og jeg svarte "Vent litt, mener du Ashton Kutcher?". Jeg visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg og rødmet skikkelig, sier Rumer til Star magazine.

Men det tok ikke lang tid før 20-åringen godtok morens unge flørt.

- Jeg kom fort over det for jeg hadde aldri sett moren min så lykkelig som når hun var sammen med ham. Det var som å se på to forelskede 16-åringer, sier hun til bladet.

Og i dag er Ashton for lengst tatt inn i varmen til hele familien. Han har til og med blitt kompis med Rumers far, Bruce.

- Ashton er på en måte som en eldre bror eller onkel for meg. Jeg respekterer ham og han er en jeg lett kan forholde meg til, forteller hun.

LES OGSÅ: Rumer slaktes for kjolevalg