Philine Roepstorff og Nicklas Bendtner:

Var forelsket i fotball­stjernen i flere år

Den danske modellen åpner seg om forholdet med fotballspiller Nicklas Bendtner.

STJERNEPAR: I sommer ble fotballspiller Nicklas Bendtner sammen med den danske modellen Philine Roepstorff. I dag er de begge bosatt i Trondheim. Foto: Instagram
STJERNEPAR: I sommer ble fotballspiller Nicklas Bendtner sammen med den danske modellen Philine Roepstorff. I dag er de begge bosatt i Trondheim. Foto: Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Siden i sommer har den danske modellen Philine Roepstorff (26) vært mye omtalt i danske medier, etter at hun ble kjæresten til den kjente danske fotballspilleren Nicklas Bendtner (30).

Selv har hun 278 000 følgere på Instagram, og har de siste årene gjort suksess som modell. Nå har hun imidlertid lagt karrieren på vent, for å satse på kjærligheten.

I dag er for øvrig hun og Bendtner bosatt i Trondheim, ettersom han spiller for den norske klubben Rosenborg.

Forelsket i flere år

I et nytt intervju med VG forteller den vakre 26-åringen at hun hadde vært forelsket i fotballspilleren i flere år før de i sommer bestemte seg for å bli kjærester.

- Vi turte kanskje aldri prøve ordentlig med hverandre. Jeg tror vi begge to var litt for ville. Vi har vært der for hverandre gjennom tidene, og til slutt gadd jeg ikke være vill mer, sier hun til avisen.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Philine deler stadig romantiske bilder av paret i sosiale medier, og det er ingen tvil om at kjærligheten blomstrer.

- Jeg har aldri møtt et så godt menneske, og noen som er så omtenksom som ham. Han tenker mye på andres behov. Ja, han har jo gjort en del ting i sitt liv som ikke er helt etter boken, men det har vi alle, forklarer hun til avisen.

Støttet kjæresten

Det hun etter alt å dømme sikter til i VG-intervjuet, er all oppmerksomheten rundt Bendtner den siste tiden. I september ble han nemlig siktet for vold mot en taxisjåfør i København, der taxiselskapet hevdet at fotballspilleren brakk kjeven til sjåføren.

Forrige uke ble både Bendtner og sjåføren tiltalt, men begge nekter straffskyld, ifølge dansk TV 2.

Philine var til stede da hendelsen inntraff, og hun valgte derfor å fortelle sin side av saken i et lengre innlegg på sin populære Instagram-profil.

«Han ble forfulgt og forsvarte seg selv og meg. Hvor mange ville ikke ha gjort det samme for sin kjæreste? De kan si og skrive hva de vil, men å beskytte den man elsker når man føler seg truet er ikke feil i mine øyne», skriver hun blant annet.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Se dette innlegget på Instagram

Hej alle. Selv om det egentlig ikke var planen så har jeg brug for lige at forklare nogle ting omkring det der skete natten til søndag…. Aviserne skriver at taxachaufføren blev overfaldet af Nicklas, men det var ikke ligefrem det der skete. Klokken lidt over to ville Nicklas hjem og sove, mens jeg gerne ville blive lidt længere så det diskuterede vi stadig da vi satte os ind i en taxa ved Kongens nytorv. Det skulle være en helt kort tur over til Nicklas, men alligevel kørte chaufføren os to gange i en anden retning end vi bad om. Taxametret viste lidt over 50 kroner da vi i utilfredshed står af ved Nationalbanken og nægter at køre videre med chaufføren. Det får ham til at gå amok. Han laver en U vending og speeder efter os og råber ting som luder og bitch og kælling. Til sidst kører han ind foran os og springer ud af bilen og kaster en flaske imod mig. Den rammer ikke, men det er tæt på. Derefter farer han frem mod os og min mand slår ham en gang og rammer åbenbart meget uheldigt. Selvfølgelig skal man ikke slå, men det var ikke Nicklas der overfaldt nogen. Han blev forfulgt og forsvarede sig selv og mig. Hvor mange ville ikke have gjort det samme for sin kæreste? De kan sige og skrive hvad de vil - men at beskytte den man elsker når man føler sig truet er ikke forkert i mine øjne. Det var en situation mellem et kærestepar og en taxa chauffør - det har ikke været drengestreger eller dumheder - det har været selvforsvar og jeg tror alle andre havde reageret på samme måde.

Et innlegg delt av P H I L I N E P I (@philineroepstorff)

I teksten forklarer hun videre hva som skal ha skjedd den kvelden. Paret skal ha vært ute på byen i den danske hovedstaden, og rundt klokken 02 skal de begge ha satt seg i en taxi for å dra hjem.

Ifølge Philine skal sjåføren ha kjørt dem i en helt annen retning enn hva de ba om, og paret skal derfor ha nektet sjåføren å kjøre dem videre.

«Det får ham til å gå amok. Han gjør en u-sving og speeder etter oss og roper ting som ludder, bitch og kjerring. Til slutt kjører han inn foran oss og springer ut av bilen og kaster en flaske mot meg», hevder hun, og legger til at flasken ikke skal ha truffet henne.

Taxisjåføren skal ifølge Philine ha kommet mot dem, noe som førte til at Bendtner slo til ham. Modellen beskriver hendelsen som selvforsvar, mens taxiselskapet DanTaxi hevder at parets historie ikke stemmer overens med hva overvåkningskameraene viser, ifølge Ekstra Bladet.

Stormforelsket

I intervjuet med VG forteller 26-åringen at hun valgte å dele innlegget for å vise støtte til kjæresten da han var nede.

Selv mener hun at samboeren ofte blir fremstilt feil i mediene.

- Jeg er jo forelsket i ham. Jeg synes bare det er latterlig det som blir skrevet om han til tider, og jeg blir skikkelig glad hver gang jeg leser noe positivt. Han er blitt et produkt for «clickbait», sier hun til avisen.

I liket med Philine, deler også den berømte fotballspilleren stadig bilder og kjærlighetserklæringer i sosiale medier.

I forbindelse med modellens 26-årsdag i slutten av august, delte han et bilde av paret med følgende tekst:

«Den mest fantastiske kvinnen jeg noensinne har møtt. Gratulerer med dagen, min kjære».

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Skaper overskrifter

At fotballspillere ikke bare skaper overskrifter på grunn av prestasjonene sine på fotballbanen, er for øvrig ingen ukjent sak. Både fotballstjernenes privatliv, kjæresteforhold og andre foreteelser vekker jevnlig oppsikt i media.

I september i fjor ble det eksempelvis kjent at den engelske fotballstjernen Wayne Rooney (32) hadde blitt arrestert for fyllekjøring etter en fuktig kveld på byen.

Det bekreftet Cheshire-politiet i en pressemelding.

Waynes kone Coleen (32) var gravid på den tiden og befant seg på ferie i Spania da hun fikk høre om fyllekjøringen. Hun ble rasende, og ryktene om en mulig skilsmisse florerte lenge i mediene.

Det var først to måneder senere at hun valgte å bryte tausheten om dramaet. Det gjorde hun i et innlegg på Facebook-profilen sin, der hun sa at paret hadde tilbrakt tid hver for seg, men at de hadde ordnet opp.

«Jeg elsker Wayne, det gjør jeg. Hvis jeg ikke gjorde det, ville jeg ikke forsøkt å få det til å fungere. Jeg vet at jeg kan få det fint alene, med bare meg og barna, men jeg vil ikke leve sånn. Jeg vil prøve å fortsette ekteskapet vårt og leve som en familie», skrev hun blant annet.

Fyllekjøringen fikk tydelige konsekvenser og gjorde at han ble fratatt førerkortet i to år og dømt til 120 timers samfunnstjeneste.

Waynet har på sin side åpnet opp om fyllekjøringen i et intervju med Talksport.

- Jeg skjønte med en gang at jeg hadde gjort en idiotisk feil og måtte ta konsekvensene av det, forklarte han og la til at han «har sviktet barna».

LES OGSÅ: - Vi var kjærester fra første gang vi møttes

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer