Julie Bowen:

- Var forelsket i en kvinne

Letter på sløret om egen seksualitet.

DELER ÆRLIG: Julie Bowen deler åpent om egen seksualitet. Foto: Image Press Agenxy/NurPhoto/Shutterstock/NTB
DELER ÆRLIG: Julie Bowen deler åpent om egen seksualitet. Foto: Image Press Agenxy/NurPhoto/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Gjennom elleve sesonger av «Modern Family», har seerne blitt godt kjent med karakteren Claire, spilt av Julie Bowen (52).

Nå blir fansen bedre kjent med Bowen selv, når hun åpner seg i egen podkast «Quitters». Det gjør hun overfor gjesten Becca Tilley (34), som i vår offentliggjorde forholdet til artist Hayley Kiyoko (31).

I episoden kommer de i snakk om seksualitet, og Bowen letter derfor på sløret om en tidligere forelskelse, skriver People.

Skuespilleren forteller at hun anser seg selv som heterofil, «noe hun alltid har vært». Men:

UTE AV SKAPET? Den verdenskjente sangerinna Madonna delte en video med fansen hvor hun angivelig sier at hun er homofil. Video: Tiktok/@Madonna Vis mer

- Jeg var forelsket i en kvinne en stund, men hun elsket meg ikke tilbake. Hun likte kvinner, men hun likte meg ikke på den måten, deler 52-åringen.

- Det ble aldri noe av, så jeg trengte egentlig aldri å utforske seksualiteten min.

«Modern Family»-stjernen håper også at man skal slippe å komme ut av skapet i fremtiden.

- Hva man gjør med kroppen sin burde ikke være det første vi vet om andre, eller bryr oss om i det hele tatt. Det er bare din sak.

UT AV SKAPET: «Ungkar-stjernen» Colton Underwood kom ut som homofil. Kort tid senere fikk han sin egen realityserie på Netflix. Video: Netflix Vis mer

Bowen var gift med eiendomsmegler Scott Phillips fra 2004 til 2018. Eksparet har tre sønner, Oliver (15) og tvillingene John og Gustav (13), ifølge Us Weekly.

Det er imidlertid ikke kjent om skuespilleren har en ny person i kikkerten.

LES OGSÅ: Sjokkerer med toppløsbilder

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer