Var forberedt på sur musikk

«Hver gang vi møtes»-artistene hadde en plan B dersom tolkningene var dårlige.

SEOGHØR.NO: Til våren har underholdningsprogrammet «Hver gang vi møtes» premiere, og denne gangen er det Simone Eriksrud (43), Sigvart Dagsland (49), Anneli Drecker (44), Alexander Rybak (27), Lars Lillo-Stenberg (51), Samsaya (33) og Øivind «Elg» Elgenes (55) som får bryne seg på hverandres velkjente sanger.

Allerede nå kan du se de første klippene av «Hver gang vi møtes 2014».

De tre førstnevnte var til stede da TV 2 avholdt vårlansering på Edderkoppen Teater i Oslo onsdag kveld, og fortalte til Seoghør.no at de faktisk hadde forberedt seg på forhånd dersom de ikke var fornøyd med artistenes tolkning av deres egne låter.

- Det tenkte jeg en del på og jeg hadde øvd inn en del ansiktsuttrykk som jeg hadde klar for anledningen. Prøve å leve meg inn i det. Men det var heldigvis ikke vits å bruke de triksene, og det var deilig å merke, forteller Sigvart.

Også Anneli hadde planene klare:

- Jeg har opparbeidet et TV-glis. Når jeg ser på TV så smilte jeg til TV-en. Jeg tenkte jeg skulle ta frem TV-gliset. Jeg hadde en plan B.

GOD STEMNING: «Hver gang vi møtes»-gjengens tolkninger av hverandres låter kan du se i sesong tre av den populære TV 2-serien til våren. Fra venstre: Lars Lillo-Stenberg, Samsaya, Elg, Anneli Drecker, Simone Eriksrud, Alexander Rybak. Foto: TV 2
GOD STEMNING: «Hver gang vi møtes»-gjengens tolkninger av hverandres låter kan du se i sesong tre av den populære TV 2-serien til våren. Fra venstre: Lars Lillo-Stenberg, Samsaya, Elg, Anneli Drecker, Simone Eriksrud, Alexander Rybak. Foto: TV 2 Vis mer

Men etter å ha tilbrakt 10 dager på Vestre Kjærnes gård utenfor Moss på sensommeren i år, kan artistene konkludere med at det var en svært positiv og god erfaring å ha med seg videre.

- For meg var det en perfekt julaften. Du vet folk har lagt ned flere ukers arbeid for å lage en gave til deg. Ikke bare kjøpt en gave på lillejulaften. Jeg ble veldig takknemlig og det var også en veldig fin gave å få gi, sier Anneli.

- Når du er musiker eller artist så er du ganske alene om det. Det å treffe syv stykker i samme båt så tenker man "å ja, vi har jo opplevd dette alle sammen". Vi kjenner igjen noen fine og såre punkter og det var fint å kunne føle seg i samme båt, konkluderer Sigvard.

Se hele intervjuet med artistene Simone, Sigvart og Anneli i videoen øverst i saken!

LES OGSÅ: Sigvart Dagsland har tvilt på troen