STYGG ROLLE: I filmen «Ta meg med» spiller Marion Ravn den bleke nabojenta med fett hår, men regissøren fryktet først at hun var for pen for rollen.  Foto: Stella Pictures
STYGG ROLLE: I filmen «Ta meg med» spiller Marion Ravn den bleke nabojenta med fett hår, men regissøren fryktet først at hun var for pen for rollen. Foto: Stella PicturesVis mer

Var for pen for filmrolle

Marion Ravn var egentlig for pen for rollen som den bleke nabojenta med fett hår.

SEOGHØR.NO: Marion Ravn (29) har blitt regnet som en av Norges vakreste jenter etter at hun slo gjennom med gruppa M2M sammen med venninnen Marit Larsen. 

I fjor fikk den søte Tønsberg-jenta mye oppmerksomhet for sitt bidrag i TV2-suksessen «Hver gang vi møtes».

Nå er hun klar for en rolle i filmen «Ta meg med». Filmen er basert på Jan Eggum og Halvdan Sivertsens sanger og en forestilling av Per Olav Sørensen, som også regisserer filmen. 

Til vinteren har filmen premiere og Ravn har rollen som den litt ensomme og upopulære nabojenta. Regissør Sørensen var usikker på om vakre Marion ville passe i rollen - helt til et tilfeldig møte. 

- Hun var aktuell for rollen, men jeg tenkte hun var for pen. Men da jeg så henne pjusk på apoteket, skjønte jeg at hun også kunne være en «girl next door». Eller stygg, sier regissøren spøkefullt til VG. 

Marion fikk streng beskjed om ikke å sole seg for å passe bedre i rollen, og forteller at hun levde seg ordentlig inn i arbeidet. 

- Jeg er det femte hjulet på vognen, noe mange sikkert har kjent på. Jeg har levd meg sånn inn i rollen, at jeg til og med har blitt gjenglemt av crewet på settet. De legger ikke merke til meg, sier Ravn til avisen. 

LES OGSÅ: Hvetebrødsdager i øyparadis