«Farmen 2022»:

- Var fly forbanna

En uventet beskjed ventet den utsendte deltakeren. OBS! Spoiler.

RØK: En ny deltaker er ute av «Farmen». Foto: Anton Soggiu / TV 2
RØK: En ny deltaker er ute av «Farmen». Foto: Anton Soggiu / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Årets «Farmen»-sesong ruller og går på TV-skjermer over det hele landet, og som alltid er det på søndager duket for tvekamp. Denne gangen var det Benjamin Lien (32) som måtte takke for seg etter å ha tapt mot førstekjempe Lasse Fredheim (26) i slegge.

Etter en jevn tvekamp fikk Fredheim, som var først til å si seg ferdig, alle sine nagler godkjent.

- Jeg tenkte det at «da forsvant gjengen». Det var ikke sånn jeg ville at kampen skulle ende. Det var kjipt. Lasse vant i dag fordi han var bedre enn meg. Jeg klarte ikke helt å fokusere, spikrene fløy og fingeren gjorde sabla vondt, forteller han om skaden han pådro seg tidligere i uken.

SEIER: Lasse Fredheim kom seirende ut av tvekampen. Foto: Anton Soggiu/Strix Televisjon/TV 2
SEIER: Lasse Fredheim kom seirende ut av tvekampen. Foto: Anton Soggiu/Strix Televisjon/TV 2 Vis mer

- Nå har jeg jo dessverre ingen ny sjans til å se gjengen mer siden «Torpet» ikke er et faktum lenger.

Der tok 32-åringen imidlertid feil. Programleder Niklas Baarli (33) kan nemlig komme med den gledelige nyheten at til tross for at det var finale av «Torpet» tidligere denne uken, så finnes det likevel et torp.

UTFORDRER: Tre utfordrerer fikk komme inn på «Farmen», men kun to fikk bli igjen. Dette angrer utsendte Marianne Lamberøy på. Video: Privat Vis mer

- Du kødder? Jeg som var fly forbanna for at jeg ikke skulle få være med på «Torpet», utbryter han, og legger til at han er veldig motivert for å kjempe seg tilbake på hovedgården.

- Lev av dritten din

Tidligere denne uken fikk «Farmen»-seerne se storbonde Henrik Eijsink (26) ta et oppgjør med det som skulle bli vinneren av «Torpet» - nemlig Fredheim.

NY SJANSE: Lien tapte tvekampen, men får likevel en ny sjanse i konkurransen. Foto: Anton Soggiu/Strix Televisjon/TV 2
NY SJANSE: Lien tapte tvekampen, men får likevel en ny sjanse i konkurransen. Foto: Anton Soggiu/Strix Televisjon/TV 2 Vis mer

Bakgrunnen for bråket skal ha vært at Fredheim prioriterte å lade opp til den nevnte finalen, i stedet for å hjelpe til med ukesoppdraget, noe som ikke falt i god jord hos storbonden.

- Du har oppført deg så ufyselig de siste dagene. Jeg er lei av den dritten din, var blant det Eijsink sa til Fredheim - som til slutt ble valgt til ukens førstekjempe.

Langet ut

Som alltid var det førstekjempens rett å velge andrekjempe, og i Fredheims tilfelle hadde han tre å velge i mellom: Dan-Håvard Johnsen (55), Hashar Aziz (34) og Benjamin Lien (32).

Da det var klart for å ta valget benyttet Fredheim imidlertid muligheten til å lange ut mot Johnsen, som han mente hadde påvirket førstekjempevalget.

ENORMT FORBRUK: «Farmen Kjendis»-aktuelle Johanna Grønneberg lever et liv i sus og dus i Los Angeles. Å skjerpe inn på forbruket blir et utfordrende prosjekt selv for økonom Silje Sandmæl i TV3-programmet «I lomma på Silje». Video: TV3 Vis mer

- Det er en stor slange i dette spillet som jeg synes har gått litt hus forbi. Han kom jo med trussel til meg (...): «enten så velger du meg eller så velger du Benjamin. Men velger du meg og du vinner så har jeg snakket med Henrik, og jeg velger han til storbonde og da blir du førstekjempe igjen neste uke», sa 26-åringen i episoden.

Likevel valgte han å ta med seg Lien i tvekamp, som da skulle sørge for at han fikk en ekstra uke på gården.

LES OGSÅ: - Kan ha ødelagt sjansene deres

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer