Mama June:

- Vår familie går gjennom en vanskelig periode

Forteller åpent om den trøblete tiden.

FAMILIEKRISE: Lauryn Shannon (t.h), også kjent som Pumkin, forteller nå om hvordan den siste tiden har vært for Shannon-familien - etter at Mama June (t.v) ble arrestert. Midt i bildet poserer Alana, også kjent som Honey Boo Boo. Foto: NTB scanpix
FAMILIEKRISE: Lauryn Shannon (t.h), også kjent som Pumkin, forteller nå om hvordan den siste tiden har vært for Shannon-familien - etter at Mama June (t.v) ble arrestert. Midt i bildet poserer Alana, også kjent som Honey Boo Boo. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For en ukes tid siden ble June Shannon (39), bedre kjent verden rundt som Mama June, arrestert. Realitystjernen, kjent fra den noenlunde kontroversielle TLC-serien «Here Comes Honey Boo Boo», ble arrestert for besittelse av narkotika.

Det var i Alabama hun ble arrestert. Politiet skal ha funnet crack og brukerutstyr på henne, som sørget for at hun ble ført til fengsel. Dette ble raskt bekreftet av talspersoner for sheriffkontoret i Macon County, der pågripelsen foregikk. Hun er ute av fengsel igjen, men har ikke uttalt seg om skandalen.

Hennes datter Lauryn (19), bedre kjent som Pumpkin, har derfor tatt på seg rollen som en slags talsperson for familien. 19-åringen legger ikke skjul på at den siste tiden har vært vanskelig for dem.

Vis mer

- Vanskelig periode

- Hei, dere. Som dere vet, etter å ha sett ting i mediene, går vår familie gjennom en vanskelig periode nå, sto det i en uttalelse, som ble delt på TV før en ny episode av serien «Mama June: From Not to Hot» skulle vises denne uken.

- Dette året har vi alene hatt mye lykke i livene våre. Og alt virket fint da vår mor og Alana var i California. Så kom de neste månedene, og ting snudde seg om. Vi deler vår historie i håp om at det kan hjelpe andre familier, og jeg vil virkelig takke fansen vår for at dere alltid støtter og elsker oss, heter det i meldingen.

FORTELLER ÅPENT: Pumkin bestemte seg for å komme med en melding om hvordan familien nå har det etter arrestasjonsskandalen. Her er hun og lillesøsteren fotografert sammen i 2017. Foto: NTB scanpix
FORTELLER ÅPENT: Pumkin bestemte seg for å komme med en melding om hvordan familien nå har det etter arrestasjonsskandalen. Her er hun og lillesøsteren fotografert sammen i 2017. Foto: NTB scanpix Vis mer

Kanalen programmet går på, WE, hadde også en melding å komme med til sine seere før den nevnte episoden ble vist. De skrev følgende på skjermen, som hundretusener av amerikanere fikk opp fredag kveld.

- Vi deler bekymringen dere føler på for June og hennes familie. Vi følger med på situasjonen som den utvikler seg og fokuserer, som alltid, på hva som er best for familien, sto det i uttalelsen.

Det virker som om familien er ivaretatt etter hendelsen. Mama June har fire barn, og det yngste, Alana, er under atten år. Hun er derfor skjermet i denne vanskelige perioden. Hun har i tillegg døtrene Jessica (22) og Anna (24).

Realitymammaen skal etter planen, ifølge People, møte til en høring den 27. mars. Der vil mulige straffevilkår bli diskutert.

Hetset

Mama June ble for alvor kjent i TLC-programmet «Here Comes Honey Boo Boo» sammen med datteren Alana Thompson (13), kjent som Honey Boo Boo, i 2012. Som en av seriens mest sentrale figurer, fikk 39-åringen også oppleve baksiden av medaljen.

Hun ble hetset i sosiale medier på grunn av sin vekt og væremåte, men til tross for dette fortsatte hun å vise frem sitt «ekte jeg» for millioner av amerikanere.

39-åringen veide på et tidspunkt over 200 kilo.

I ettertid har TV-profilen også fått sin egen serie, «Mama June: From Not To Hot», hvor hun tidligere har forklart hvorfor hun ønsket å gjennomgå den kroppslige forandring. Da listet hun blant annet opp eksmannen som en av årsakene.

HALVVERT VEKTA: June Shannon, bedre kjent som Mama June (37), ble kjent gjennom familiens reality-program «Here Comes Honey Boo Boo». I en ny serie skal hun avsløre sin nye kropp og livsstil, etter å ifølge barna hennes ha gått fra å veie 200 kilo til nærmere 70 på bare noen år. Video: Youtube / Entertainment Tonight Vis mer

Skyldte på bruddet

Paret gikk fra hverandre i 2014, og kort tid etter fant Sugar Bear, som han populært kalles, lykken med en annen kvinne ved navn Jennifer Lamb, ifølge ET Online.

- I begynnelsen handlet det om hevn mot Sugar Bear - at jeg ville gjøre ham sjalu. Men nå handler det ikke om det lenger. De mange operasjonene har hatt sin pris, ikke bare fysisk, men også emosjonelt, forklarte Shannon i TV-programmet sitt i fjor.

Shannon har tidligere erkjent at hun lenge følte på et press fra offentligheten om å slanke seg.

MOR OG DATTER: Både June og datteren Alana har levd i rampelyset i mange år. Her sammen på den røde løperen i januar i fjor. Foto: NTB Scanpix
MOR OG DATTER: Både June og datteren Alana har levd i rampelyset i mange år. Her sammen på den røde løperen i januar i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Men hvis jeg skal gjennom enda en operasjon, må jeg gjøre det for meg selv, ikke for alle andre, påpekte hun.

Hun angrer imidlertid ikke på valget.

- Jeg er i ferd med å bli den samme personen på utsiden, som jeg alltid følte at jeg var på innsiden, har hun tidligere uttalt i programmet.

Barna - som hele tiden har vært involvert i TV-profilens tøffe prosess underveis - har gjentatte ganger gitt uttrykk for at de støtter sin mor i forvandlingen.

- Hun ser fantastisk ut, har Alana blant annet sagt tidligere.

LES OGSÅ: Barbra Streisand beklager sjokkuttalelser

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer