Jessica Alba:

Var et svært sykt barn

- Jeg vokste opp med kronisk sykdom.

LYKKELIG GIFT: Her er Jessica Alba sammen med ektemannen Cash Warren under Vanity Fairs Oscar Party i februar i fjor. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB
LYKKELIG GIFT: Her er Jessica Alba sammen med ektemannen Cash Warren under Vanity Fairs Oscar Party i februar i fjor. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For snart åtte år siden tok Jessica Alba (39) en pause fra skuespilleryrket til fordel for å starte sin egen bedrift. Da lanserte hun nemlig «The Honest Company» - et selskap som i stor grad spesialiserer seg på økologiske baby- og skjønnhetsprodukter.

Nå avslører Hollywood-stjernen at den viktigste årsaken til at hun tok steget bort fra rampelyset er på grunn av ungene, skriver Daily Mail.

Inn og ut av sykehus

I et nytt intervju med magasinet Romper deler Alba, kjent fra filmer som «Into the Blue», «Fantastic Four» og «Sin City», at hun selv var et svært sykt barn som var inn og ut av sykehus i en årrekke.

Av denne grunn har hun hatt et sterkt ønske om å være tilstede så mye som mulig for sine egen unger; Honor (12), Haven (9) og Hayes (3), som hun har med ektemannen Cash Warren (42).

- Jeg vokste opp med kronisk sykdom. Jeg hadde fem operasjoner før jeg fylte 11 år. Jeg hadde kroniske allergier og ble veldig ofte innlagt på sykehus som liten, forklarer hun til magasinet, ifølge Daily Mail.

Da hun ble mor for første gang i 2008 var hun et av de aller heteste navnene i Hollywood. Men likevel innrømmer 39-åringen at fødselen ga henne et helt nytt syn på livet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer