John Legend og Chrissy Teigen venter barn:

- Var en karantene-overraskelse

Etter alt å dømme ville ikke John Legend og Chrissy Teigen utvide familien allerede nå.

TREBARNSFORELDRE: John Legend og Chrissy Teigen kunne tidligere denne måneden avsløre at de venter sitt tredje barn sammen. Nå letter førstnevnte på sløret om konas graviditet. Foto: NTB scanpix
TREBARNSFORELDRE: John Legend og Chrissy Teigen kunne tidligere denne måneden avsløre at de venter sitt tredje barn sammen. Nå letter førstnevnte på sløret om konas graviditet. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Det er ikke lenge siden Chrissy Teigen (34) og John Legend (41) avslørte i sistnevntes musikkvideo at de venter sitt tredje barn sammen.

Paret ble foreldre for andre gang i 2018 da de fikk sønnen Miles (2) sammen, to år etter at datteren Luna (4) kom til verden.

- Ville vente

I et nylig intervju med Today, gjengitt av blant andre Us Weekly, går «All of Me»-sangeren langt i å antyde at konas graviditet ikke var planlagt.

- Det var en overraskelse. En liten karantene-overraskelse kan man vel si, røper han, og fortsetter:

- Men vi er veldig spente og takknemlige for alle lykkeønskninger vi har fått fra folk over hele verden. Tusen takk.

GRAVID: Superstjerna Katy Perry venter barn med skuespillerkjæresten Orlando Bloom, og er slett ikke redd for å vise fram sin høygravide mage. Video: Rød Løper Vis mer

Stjerneparet har aldri lagt skjul på at de gjerne vil ha flere barn sammen, men i 2019 avslørte Chrissy at hun gjerne ville vente litt før de utvidet familien.

- De barna her er utmattende, sa hun.

View this post on Instagram

forever!

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Prøverør

Paret, som tidligere har vært åpne om sine problemer med å få barn, har fått begge sine barn gjennom prøverør.

Prøverør innebærer at egget blir befruktet utenfor kvinnens kropp. Etter noen dager føres et befruktet egg (embryo) tilbake til livmoren - men dette er ikke tilfellet denne gangen for 34-åringen.

Nylig avslørte Chrissy at dette bekymrer henne.

«En del av meg savner tryggheten ved mine perfekte embryoer som blir skapt i en liten skål. De føltes urørlige og trygge. Nå føler jeg meg litt ... eggeskall-aktig », skrev hun på Twitter, og fortsatte:

«IVF var en fantastisk mulighet for oss. Så vanskelig, men vi fikk to nydelige monstre ut av det. Jeg lover deg, jeg hadde aldri, aldri, aldri, aldri trodd jeg kunne det».

Videre kunne 34-åringen avsløre at fire år gamle Luna gleder seg til å bli storesøster igjen, mens parets to år gamle sønn Miles allerede er sjalu.

NY: Tidligere i år ble det kjent at den amerikanske modellen Chrissy Teigen skulle fjerne silikonbrystene sine. Nå viser hun frem resultatet. Vis mer

Møttes på jobb

Ekteparet, som altså skal bli trebarnsforeldre, møttes opprinnelig under produksjonen av musikkvideoen til Legends låt «Stereo» i 2006.

Duoen har tidligere røpet hvordan deres første møte var.

- Vi filmet videoen og etterpå hadde vi sex. Jeg dro til hotellet hans og det var en.., sa Chrissy i 2019, før hun ble avbrutt av ektemannen som mente hun ikke trengte å røpe detaljene.

Paret har vært sammen i elleve år og giftet seg i Italia i 2013, i en romantisk seremoni. Tobarnsmoren hadde hele tre forskjellige kjoler, alle signert Vera Wang, som hun byttet til i løpet av dagen.

Blant gjestene var Kanye West og Stevie Wonder, som alle hadde møtt opp for å ønske paret lykke til.

Det de færreste vet om dem, er at stjerneartisten en gang for mange år siden gjorde det slutt med den norskættede modellen. Men bruddet varte ikke lenge. Etter en alvorsprat, og mindre enn en halv time etter at John hadde dumpet Chrissy, var de nemlig kjærester igjen.

Video: @chrissyteigen / Instagram. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Misset fødselen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer