Martin Danielle:

- Var en dramatisk fødsel

Artisten forteller at han må trå til ekstra på hjemmebane for sin to måneder gamle sønn.

PAPPAROLLEN: Martin Danielle Bjercke (31) har fullt opp med livet som pappa til sin to måneder gamle sønn. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
PAPPAROLLEN: Martin Danielle Bjercke (31) har fullt opp med livet som pappa til sin to måneder gamle sønn. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I midten av oktober ble DJ og «The Voice»-dommer Martin Danielle Bjercke (31) og kjæresten Alexandra Backström (31) foreldre for første gang.

Sønnen Alf Gustav har nå rukket å bli to måneder, og artisten har fullt opp med pappalivet, kan han fortelle til Se og Hør på den røde løperen i forkant av P3 Gull.

- Det er voksent. Det er lite søvn, mye bæsjebleier, ellers mye kos og kjærlighet. Så det er fantastisk bra, sier han stolt.

Det var i sommer under den årlige Elle-festen at han og kjæresten avslørte nyheten om at de ventet barn. De hadde også nylig kjøpt sin første leilighet sammen.

LYKKELIGE: Martin Danielle og samboeren Alexandra Backström under Elle-festen i sommer. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
LYKKELIGE: Martin Danielle og samboeren Alexandra Backström under Elle-festen i sommer. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer

- Dramatisk

20. oktober kom den lille gutten til verden etter en tøff fødsel for mamma Alexandra.

Hun kunne på Instagram fortelle at han veide hele 5,5 kilo, og beskrev fødselen som to smertefulle dager.

- Det var en dramatisk fødsel. Det endte med hastekeisersnitt, og derfor har jeg måttet bidra litt ekstra på hjemmefronten da min kjæreste ikke har vært så mobil, utdyper Bjercke.

Han forsikrer imidlertid alt står bra til med den lille familien.

- Det går veldig bra nå. Det er en lykkelig liten baby, så vi er veldig glade!

Holder forholdet privat

De nybakte foreldrene fant lykken med hverandre i 2015, et halvt år etter at DJ-en og artist Sandra Lyng hadde gjort det slutt. Backström har i flere år jobbet som modell, og i 2013 ble hun kåret til Miss World Norway.

FÅR EN SØNN: Louise Angelica Riise føder i nyeste episode av «Kjendismødre». Video: Viafree / Thea Hope. Reporter: Kine Falch Vis mer

Gravidnyheten valgte de å holde hemmelig i mange måneder, noe de utdypet overfor Se og Hør.

- Vi prøver å skille litt mellom privatliv og artistliv, og Alexandra er vel egentlig ikke så opptatt av å leve i rampelyset på den måten, så vi har tenkt at det er hyggelig å kunne holde det privat, fortalte Bjercke i sommer.

Han har også tidligere uttalt seg om at kjæresten ønsker å tilbringe lite tid i rampelyset.

- Det er ikke hemmelig at vi er et par, men selv om jeg er artist, betyr ikke det at hun ønsker den oppmerksomheten. Jeg respekterer at hun vil holde forholdet mer privat, har han fortalt til VG.

LES OGSÅ: Avslørte kjæreste på P3 Gull

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer