«71 grader nord - Norges tøffeste kjendis»:

- Var en dårlig idé

Søndagens utslagskonkurranse gikk ikke helt smertefritt for seg for Vår Staude.

AU: Programleder Vår Staude klarte å slipe av seg hudlag på tommeltottene sine under utslagskonkurransen. Foto: Privat
AU: Programleder Vår Staude klarte å slipe av seg hudlag på tommeltottene sine under utslagskonkurransen. Foto: Privat Vis mer
Publisert

I søndagens episode av «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis» var det duket for en utslagskonkurranse. Her måtte Victor Sotberg (29), Henrik Elvestad (47), Vår Staude (54) og Iselin Guttormsen (34) kjempe mot hverandre for å beholde plassen sin i konkurransen.

Oppgaven gikk ut på at deltakerne skulle hente vanntette poser med klosser i vannet, og deretter stable klossene opp til en angitt høyde på en vippestang. Vippestangen skulle holdes i vater ved hjelp av et rødt tau.

Til slutt var det bare Staude og Guttormsen igjen, hvorav førstnevnte kom seirende ut og fikk bli i konkurransen. For oppmerksomme tv-seere gikk imidlertid ikke utslagskonkurransen helt smertefritt for seg for Staude.

Underveis så man nemlig at det var mye blod på hendene til «God morgen Norge»-programlederen.

- En dårlig idé

I episoden forklarte Staude at hun valgte å kjøre en ny taktikk ved å slepe fingrene sine langs tauet for å unngå at klossene skulle rase. Denne taktikken resulterte også i at hun slipte vekk et realt hudlag fra fingrene sine.

På Instagram har 54-åringen delt flere bilder av tomlene sine, hvor man tydelig kan se en dyp grop i hver av dem.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer