KRITISK: - Denne situasjonen gjør at varselsklokkene bør begynne å ringe, sier generalsekretær i Norsk Presseforbund,  Per Edgar Kokkvold.
KRITISK: - Denne situasjonen gjør at varselsklokkene bør begynne å ringe, sier generalsekretær i Norsk Presseforbund, Per Edgar Kokkvold.Vis mer

Var dopet under TV-intervju

- Hvis jeg kan henge etter et bein når jeg har røyka, kan jeg også prate, sier Maria Eliassen.

SEHER.NO: Stripperen Maria Eliassen (29) var ruset under TV-intervjuet som kanalen FEM sender i kveld. Og selv har hun ingen betenkeligheter med å stille opp i intervjuet, til tross for at hun hadde røyket marihuana, skriver Dagbladet.

- Hvis jeg kan henge opp ned på ei stang etter et bein når jeg har røyka, kan jeg også prate for meg når jeg har røyka, sier hun til avisen.

Det er i mandagens "Studio 5" at Eliassen snakker om sitt forhold til marihuana. I programmet innrømmer Maria, som i 2006 sto Maria fram som Åge Alexandersens ukjente datter, at hun er ruset og at hun røker hver dag.

Generalsekretær i Norsk Presseforbund, Per Edgar Kokkvold, er ikke spesielt positiv til at noen blir intervjuet i beruset tilstand..

- Denne situasjonen gjør at varselsklokkene bør begynne å ringe, mener Kokkvold, som stiller seg kritisk til det presseetiske rundt intervjusituasjonen.

- Vær Varsom-plakaten sier at man skal vise særlig hensyn overfor personer som ikke kan ventes å være klar over virkningen av sine uttalelser. Dette gjelder jo persopner som er ruset, sier han til Dagbladet.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Natalie fraktet til sykehus