Var døden nær under fødselen

Ting kunne gått fryketlig galt for TV-personligheten Kerry Katona.

DRAMATISK: Kerry Katonas femte fødsel gikk ikke helt som ønsket - og på Twitter beskriver den britiske TV-personligheten det som svært traumatisk. Her med forloveden Geroge Kay under et arrangement i fjor. Foto: Stella Pictures
DRAMATISK: Kerry Katonas femte fødsel gikk ikke helt som ønsket - og på Twitter beskriver den britiske TV-personligheten det som svært traumatisk. Her med forloveden Geroge Kay under et arrangement i fjor. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I april ble TV-personlighet og den tidligere «Atomic Kitten»-stjernen Kerry Katona (33) mamma til sitt femte barn.

Men fødselen var alt annet enn harmonisk, skriver DailyMail. Ifølge en kilde nær stjernen var hun bare et hårsbredd fra døden på grunn av preeklampsi - som kan gi høyt blodtrykk, blødninger og leverskader, og er livsfarlig om det ikke blir oppdaget i tide:

- Fødselen gikk ikke bra, og hun var nær ved å dø. Kerry ble rammet av preeklampsi, og føttene hennes hovnet opp. Det kan være fatalt, men heldigvis gikk det etter forholdene bra med både mor og barn, sier kilden.

Også stjernen selv har gitt uttrykk, via sosiale medier, at fødselen av datteren ikke gikk helt som ønsket:

Kerry Katona har døtrene Molly (11) og Lilly-Sue (10) med sin første ektemann, Westlife-stjernen Brian McFadden (34), og Heidi (6) og sønnen Max (5) fra sitt andre ekteskap, med taxi-sjåføren med Mark Croft.

Lille Jorgie, som er oppkalt etter sin far George, er den tidligere rugby-spillerens første barn.

LES OGSÅ: Derfor utsetter Kerry Katona bryllupet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer