BLE LIVREDD: - Pappa hadde utrolig flaks, han hadde englevakt, sier "Jakten på kjærligheten"-Guro. Her er hun sammen med samtlige beilere tidligere i programmet. Foto: TV 2
BLE LIVREDD: - Pappa hadde utrolig flaks, han hadde englevakt, sier "Jakten på kjærligheten"-Guro. Her er hun sammen med samtlige beilere tidligere i programmet. Foto: TV 2Vis mer

Var døden nær på gården

Det går hardt for seg på gårdene i "Jakten på kjærligheten".

SEHER.NO: Ola Sylte (29) var døden nær under arbeidet med å tømme den gamle gjødselkjelleren.

Han fikk hodet i klem mellom taket i kjelleren og traktoren.

- Etter det husker jeg ingenting, før jeg våknet til meg selv på utsiden. På et eller annet vis har jeg vinglet ut av kjelleren i ørska, før jeg falt sammen, sier Ola Sylte til VG.

Men:

- Tenker du for mye på farene blir du nervevrak, sier han til avisen.

Også de andre kjendisbøndene i TV 2-programmet har opplevd skremmende ulykker på gårdene. 

Faren til "Jakten på kjærligheten"-deldager Guro Huseby (27) fryktet at han skulle dø i fjøset i sommer.

Hans Huseby skulle arbeide i fjøset hjemme i Sandefjord, da han falt to meter og traff en betongkant. Med brudd i ryggen ble han liggende i en grisebinge.

- Jeg var livredd og kjempet for å holde meg ved bevissthet. Hadde jeg besvimt kunne det vært slutten. Grisene ville herjet med meg, og i verste fall begynt å spise på meg. Jeg klarte så vidt å krype ut i en gang, der jeg lå en halvtime og trodde jeg skulle bli bra. Etter en halvtime oppdaget en kamerat meg og fikk meg til lege, sier han til avisa.

Nå er Hans helt frisk, men skrekken sitter i. Han jobber med å få gjort gården til et sikkert sted for Guro, som skal ta over den etter hvert. 

- Jeg ble skikkelig redd, pappa hadde utrolig flaks, han hadde englevakt. Ulykker skjer over alt i livet, men jeg forsøker å være ekstra forsiktig når jeg arbeider på gården. Når jeg tar over, kommer jeg til å planlegge arbeidsdagene grundig og bruke skikkelig verneutstyr, sier hun til avisa.

Ragnhild Strømmen (23) ble ved en anledning sparket i hodet av en ku.


- Det er krefter i sving når en ku langer ut bakbenet, og slikt må en lære å respektere, sier hun til VG.

Har du et tips om "Jakten på kjærligheten"-deltagerne eller andre kjendistips? Tips oss her!

LES MER OM "JAKTEN PÅ KJÆRLIGHETEN": - Ikke sikkert han liker meg