Var døden nær i flystyrt

Johnny Depp brøt ut i latter da han trodde hans siste time hadde kommet.

LO AV DØDEN: Da Johnny Depp var sikker på at han og kompis, og regissør, Bruce Robinson kom til å dø i flystyrt braste de to ut i latter. Foto: Stella Pictures
LO AV DØDEN: Da Johnny Depp var sikker på at han og kompis, og regissør, Bruce Robinson kom til å dø i flystyrt braste de to ut i latter. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Nylig reiste skuespiller Johnny Depp (48) og regissør Bruce Robinson (65) med Depps privatfly på en innenlandstur til Los Angeles, men flyturen gikk ikke helt som de to hadde håpet på.

- Plutselig ble det mørkt ombord i flyet. Lyden av motorene stoppet. Stillhet. Bruce og jeg så på hverandre, og jeg tror jeg sa: «Er dette slutten?». Det var som om øyeblikket ble forlenget, som når man bare flyter for et sekund, forteller Depp i et åpenhjertelig intervju med magasinet Life.

Den populære skuespilleren, som ryktene vil ha det til at har begynt å drikke igjen, er for tiden aktuell i filmen «Rum Diary», og det er nettopp denne filmen Robinson har regissert.

- Ingen sa noen ting, bortsett fra Bruce og jeg som satt ved siden av hverandre. «Hjelp! Dette er døden. Så dette er sånn alt ender for oss», sa vi til hverandre før vi braste ut i hysterisk latter da vi ble klar over hvordan vi skulle dø.

Men heldigvis for Depp og Robinson hadde ikke deres siste time kommet allikvel.


- Plutselig startet motorene igjen, og flyet ble styr på vei opp igjen. Du kan på en måte si at hendelsen har gjort Bruce og meg veldig sammensveiset. For et øyeblikk der trodde vi jo faktisk at vi skulle dø sammen, sier han videre.


«Rum Diary» har premiere på norske kinoer 25.november.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Nedtur for «Senkveld»-gutta

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer