TAPPERT SMIL: Kesha håper at søksmålet skal løse henne fra kontrakten hun har med musikkprodusenten Dr. Luke, slik at hun endelig kan legge de vonde årene bak seg. Foto: Raffi/NPG.com/All Over Press
TAPPERT SMIL: Kesha håper at søksmålet skal løse henne fra kontrakten hun har med musikkprodusenten Dr. Luke, slik at hun endelig kan legge de vonde årene bak seg. Foto: Raffi/NPG.com/All Over Press Vis mer

Var døden nær etter grovt misbruk

Popstjernen Kesha saksøker produsenten Dr. Luke.

Publisert

SEOGHØR.NO: I januar ble artisten Kesha (27) lagt inn til behandling for spiseforstyrrelser.

Kort tid senere kom det frem at det var en ondsinnet vektkommentar fra produsenten hennes Lukasz Sebastian «Dr. Luke» Gottwald (41) som fikk det til å tippe over for sangeren. Han skal ha nemlig ha sagt at hun var «stor som et kjøleskap».

Nå melder TMZ.com at Dr. Luke skal ha misbrukt Kesha systematisk helt siden hun signerte kontrakt med ham som 18-åring.

Etter ti år med fysisk, psykisk og seksuelt misbruk saksøker popstjernen ham nå etter at de forferdelige hendelsene nesten skal ha kostet henne livet, skriver nettstedet.

Saken fortsetter under bildet.

POPFENOMEN: Kesha slo igjennom da hun var med på Flo Ridas låt «Right Round» i 2009.
POPFENOMEN: Kesha slo igjennom da hun var med på Flo Ridas låt «Right Round» i 2009. Vis mer

Ifølge TMZ hevder Kesha at Dr. Luke skal ha gjort gjentatte seksuelle tilnærmelser mot henne, og at han tvang henne til å bruk narkotika og alkohol for at hun ikke skulle stritte imot.

I et tilfelle i søksmålet hevder «Tik Tok»-sangeren at produsenten tvang henne til å snorte noe før de gikk ombord på et fly hvor han utnyttet han henne seksuelt.

En annen gang skal Dr. Luke ha tvunget Kesha til å drikke med ham før hun fikk noen piller som skulle gjøre henne edru igjen. Sangfuglen sier at hun våknet opp naken, sår og syk i sengen hans neste ettermiddag - uten noe som helst minne om hvordan hun hadde havnet der.

Keshas advokat snakker ut

«Du er ikke spesielt pen. Du er ikke spesielt talentfull. Du er bare heldig som har meg», skal være noe av hva Dr. Luke prøvde å printe inn i hodet til den unge jenta.

I tillegg til det seksuelle og psykiske misbruket, skal han også ha vært voldelig mot henne.

- Dette søksmålet er en helhjertet innsats av Kesha på å gjenvinne kontrollen over sin musikk karriere og hennes personlige frihet etter å ha lidd i ti år som et offer for mental manipulering, emosjonell mishandling og seksuelt overgrep i ​​hendene på Dr. Luke, sier advokaten hennes Mark Geragos til TMZ.

- De fakta som presenteres i vår sak maler et bilde av en mann som er kontrollerende og villig til å begå forferdelige handlinger av misbruk i et forsøk på å skremme en lettpåvirkelig, talentfull, ung kvinnelig artist til underkastelse for hans personlige vinning. Kesha er fokusert på å komme seg videre med livet og karrieren etter denne forferdelig tiden, fortsetter advokaten som ber retten om å løse klienten sin fra kontrakten med Dr. Luke.

LES OGSÅ: - Jeg har slitt lenge med spiseforstyrrelser

 

 

 

 

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer