Var døden nær - veide bare 36 kilo

- Det kom til et punkt hvor jeg kunne spise bare et lite kjeks om dagen.

FORMFULL: Nicole «Snooki» Polizzi er kjent for sitt høye hår, sin solbrune hudtone, og sin formfulle kropp. Men slik har det ikke alltid vært... Foto: Stella Pictures
FORMFULL: Nicole «Snooki» Polizzi er kjent for sitt høye hår, sin solbrune hudtone, og sin formfulle kropp. Men slik har det ikke alltid vært... Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Nicole «Snooki» Polizzi (22) - som har blitt et av USAs mest populære TV-navn takket være sin deltakelse i den skandaliserte realityserien «Jersey Shore» - er kjent for sitt høye hår, sin solbrune hudtone, og sin formfulle kropp. Men slik har det ikke alltid vært.

Ifølge stjernen selv, er hun heldig som er i live.

For bare et par år siden, var 22-åringen en svært usikkert tenåring i Poughkeepsie i New York. Hun slet både med anoreksi og bulimi. 

- Det startet da jeg gikk på videregående. Jeg var veldig usikker på meg selv, spesielt fordi jeg var med i heiagjengen. Da jeg gikk sisteåret, så var det så mange små tynne førsteårsstudenter der. Jeg fryktet at de skulle skvise meg ut av gjengen, sier hun til OK! Magazine.

Snooki bestemte seg dermed for å ty til drastiske tiltak, for å være sikker på at hun var tynn nok.

- Jeg spiste bare salat og mer salat. Det kom til et punkt hvor jeg kunne spise bare et lite kjeks om dagen. Jeg veide bare 36 kilo til slutt.

TV-stjernen er bare 155 centimeter høy, men med en kroppsvekt på 36 kilo, var hun nede i en BMI (Body Mass Index) på 14. Dette tyder på ekstrem og farlig undervekt.

- Jeg var døden nær, sier Snooki.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Her er TV-stjernens fylletryne