Nick Jonas:

Var døden nær - avslører sykdomsdrama

- Jeg havnet nesten i koma.

ALVORLIG: I et nytt intervju forteller sangstjernen Nick Jonas om at han ble alvorlig syk som følge av en ubehandlet diabetessykdom da han var i tenårene. Her er han med kona Priyanka Chopra. Foto: NTB Scanpix
ALVORLIG: I et nytt intervju forteller sangstjernen Nick Jonas om at han ble alvorlig syk som følge av en ubehandlet diabetessykdom da han var i tenårene. Her er han med kona Priyanka Chopra. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Sangstjernen Nick Jonas (27) er én av de tre berømte Jonas-brødrene som sammen utgjør den populære guttegruppa Jonas Brothers. Sammen med Joe Jonas (30) og Kevin Jonas (31) har de siden 2005 sørget for en rekke store hits og blitt ungpikeidoler verden over.

Det har vært skrevet mangt og mye om de populære guttene gjennom årenes løp, og den store suksessen har også skapt stor interesse for de tre brødrenes privatliv. De figurerer ofte i den internasjonale tabloidpressen, enten det dreier seg om store bryllup eller døde hunder.

Nå er det imidlertid noe annet som sørger for blest rundt Nick. I et intervju med det amerikanske sigarmagasinet Cigar Aficionado, avslører stjernen nemlig at han har vært alvorlig syk og nesten havnet i koma da han var i tenårene.

- Jeg havnet nesten i koma. Hadde jeg ikke blitt innlagt på sykehuset, kunne jeg havnet i koma dagen etter, sier en åpenhjertig Jonas i intervjuet, gjengitt av People.

ALVORLIG SYK: Nick Jonas avslører at han tidligere har vært svært syk - noe som nesten gjorde at han havnet i koma. Her med kona Priyanka som han giftet seg med i 2018. Foto: NTB Scanpix
ALVORLIG SYK: Nick Jonas avslører at han tidligere har vært svært syk - noe som nesten gjorde at han havnet i koma. Her med kona Priyanka som han giftet seg med i 2018. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Alvorlig diabetesdiagnose

Det populære ungpikeidolet led nemlig av en alvorlig diabetesdiagnose som var ubehandlet frem til han var 13 år.

I dagene før han fikk påvist diabetes type 1, var han alvorlig syk og gikk kraftig ned i vekt, skriver nettstedet. Han opplevde også klassiske symptomer som utpreget tørste. Han oppsøkte lege etter at en av brødrene hans reagerte. Der fant legene ut at stjernens blodsukker var ni ganger høyere enn det som er vanlig.

Sykdommen går ut på at kroppen sliter med å produsere insulin på egen hånd. Kroppens immunforsvar ødelegger egne insulinproduserende celler, og man må få tilført insulin via injeksjoner eller insulinpumpe, ifølge NHI.

I intervjuet beskriver sangstjernen også en frykt for å leve med insulinmangel resten av livet, og hvordan det vil påvirke helsen hans.

- Jeg spurte foreldrene mine: «kommer jeg til å bli bra?». Jeg var så engstelig for at sykdommen kom til å begrense mulighetene mine til å gjøre alle de tingene jeg har ønsket å gjøre. Det er en stor livsendring, sier han videre i intervjuet.

BLEKK: Flere av verdens største kjendiser har valgt å tatovere kroppen sin - men ikke alle begeistrer like mye. Vis mer

Stjernen er nå avhengig av insulinoverføringer, og han har tidligere uttalt til People at han var glad for at det er en håndterbar sykdom han ble rammet av.

Jonas har tidligere også åpnet seg opp om diabetessykdommen i dokumentaren «Chasing Happiness», som hadde premiere i juni i år. I dokumentaren fortalte han blant annet at det har vært vanskelig å leve med sykdommen i perioder - særlig når han har vært på turné.

I dokumentaren sier han også at han nå er ved svært god helse, men at han er forberedt på at det kan komme tøffere dager.

Giftet seg i to seremonier

Jonas har heldigvis også en rekke lyspunkter i livet sitt. I desember i fjor giftet han seg i en storslått bryllupsseremoni med skuespillerkona Priyanka Chopra (37). Paret hadde to bryllupsseremonier: en kristen og en hinduistisk.

Bryllupet fant sted i Chopras hjemland, India, hvor paret feiret den store dagen på Umaid Bhawan Palace i Jodhpur, omgitt av sine nærmeste.

COMEBACK: Fans verden over er i ekstase etter at «Jonas Brothers» annonserte at de gjør comeback. Nå avslører de hvorfor gruppa gikk i oppløsning til å begynne med. Programledere: Kine Falch og Jonas Hammer. Video: Viaplay Vis mer

- Det er viktig for Priyanka å ha en indisk seremoni som hedrer hennes arv og kultur, og det er viktig å også ha en vestlig seremoni som hedrer Nicks kristne oppvekst. Derfor gjør de begge deler, sa en kilde til People den gang.

En rekke store celebriteter var til stede i den overdådige bryllupsseremonien, deriblant Nicks bror Joe Jonas (30) og kona, «Game of Thrones»-skuespilleren Sophie Turner (23).

Bryllupet sto bare måneder etter at paret i mai 2018 fant tonen med hverandre for første gang. I slutten av juli begynte ryktene om en forlovelse å svirre, og ikke lenge etter ble nyheten bekreftet av paret selv på Instagram.

LES OGSÅ: - Romanserykter etter skilsmissen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer