VERDENS FLOTTESTE: - Katinka er verdens flotteste jente. Hun er alltid positiv, og er aldri preget av sjalusi, sa Jørgen Festervoll. Dagen etter ble det kjent at det var slutt mellom dem. Foto: Adele Cappelen Blystad/Seher.no
VERDENS FLOTTESTE: - Katinka er verdens flotteste jente. Hun er alltid positiv, og er aldri preget av sjalusi, sa Jørgen Festervoll. Dagen etter ble det kjent at det var slutt mellom dem. Foto: Adele Cappelen Blystad/Seher.no Vis mer

Var dette bare løgn, Jørgen?

- Du forstår det sikkert selv, sier årets TVNorge-ungkar.

Publisert
SEHER.NO: I fredagens Se og Hør Weekend kom nyheten om at "Ungkaren 20 vs. 40"-paret Jørgen Festervoll (30) og Katinka Hellan (21) har gjort det slutt, bare uker etter at de bekreftet at de hadde blitt kjærester gjennom TV-programmet.

- Det er fryktelig vondt å såre Katinka. Jeg har ikke noe vondt å si om henne. Men jeg har noen forhold bak meg og vet hva som fungerer på sikt, og det tror jeg ikke det ville gjort mellom oss, sa en åpenhjertig Jørgen Festervoll til bladet.

Dagen før var derimot tonen en helt annen fra Asker-kjekkasen, da en svært blid Jørgen lot seg avfotografere på den røde løperen, blant annet sammen med TVNorge-profilen Synnøve Skarbø.

- Man må jo spørre, Jørgen. Hvor er Katinka i dag?

- Hun er hjemme med en gigantisk storetå etter å ha tråkket over på "High School Musical", som hun er med på, fortalte Festervoll til Seher.no, før han skrøt uhemmet av det som tilsynelatende fortsatt var kjæresten hans.

- Katinka er verdens flotteste jente. Hun er alltid positiv, og er aldri preget av sjalusi...

- Er hun kvinnen i livet ditt?

- Sånne ting liker jeg ikke å spekulere i, sa han kontant.

Utsagnene rimer ikke helt med det man altså dagen etter kunne lese i Se og Hør Weekend. Til Seher.no innrømmer Jørgen at han var nødt til å ta "en spansk én" flere ganger torsdag kveld.

- Løy du til oss, Jørgen?

- Ja, men det forstår du sikkert selv etter å ha lest Se og Hør. Det ble flere halvsannheter utover kvelden, for å si det sånn, sier 30-åringen, som står fast ved at Katinka var hjemme med sin store tå, og at det var grunnen til at hun aldri dukket opp.

- Hun hadde nok kommet hvis ikke det hadde vært for den store tåa. Uansett, jeg hadde ikke tenkt til å bidra med ytterligere spekulasjoner. Dessuten, når du vet at det kommer - så hadde jeg ikke lyst til å møte pressen i det hele tatt, forteller Jørgen Festervoll til Seher.no.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected] eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Vi kalte hverandre ikke kjærester

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer