Var dette bare et skittent knep?

- Jeg la inn litt snikreklame, og det funket... Se den 20. episoden av «Jakten på en julestjerne» her!

SEHER.NO: Seher.nos egen julekalender «Jakten på en julestjerne» nærmer seg nå for alvor et ekte klimaks. Bare seks deltagere gjenstår i konkurransen, og mandag må nok en person si takk og farvel til et reisegavekort på 15.000 kroner.

Denne gangen får de gjenværende deltagerne på Sæteren gård i oppgave å dele seg inn i to lag. Lagene skal pynte hvert sitt juletre. Deretter må en fra taperlaget forlate gården. Samtidig får deltagerne celebert besøk, da to av stjernene fra TVNorges julekalender, «Den unge Fleksnes», ankommer for å bedømme det hele.

En av deltagerne bestemmer seg for å smiske seg til suksess ved å plassere en lapp med påskriften «God jul til kjekken Fleksnes» inni treet.

- Juletrepyntingen gikk forsåvidt ganske greit. Det var morsomt at vi fikk fem minutter på oss, men resultatet var bra. Jeg la inn en liten snikreklame i juletreet også, og det funket tydeligvis, sier èn av deltagerne i episoden.

Hvem som er flinkest i juletrepynting - og hvem som må forlate «Jakten på en julestjerne» denne gang - ser du i videovinduet øverst!

«Jakten på en julestjerne» er en reality-serie i 24 deler – produsert av Seher.no, eksklusivt for Seher.nos lesere. 27 realitykjendiser konkurrerer om førstepremien, som er et reisegavekort på 15.000 kroner levert av Restplass.no.

En ny episode legges ut hver morgen senest klokka 08.00 på Seher.no.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Han er så feig