<strong>TÅREVÅTT:</strong> Carola Häggkvist forteller i «Så mycket bättre» at hun savner ungdomstiden da hun ikke var kjent. Foto: Skjermdump/TV4
TÅREVÅTT: Carola Häggkvist forteller i «Så mycket bättre» at hun savner ungdomstiden da hun ikke var kjent. Foto: Skjermdump/TV4 Vis mer

Carola bryter sammen på TV

- Var det verdt det?

Den svenske stjernen lengter tilbake til tiden før hun ble kjent.

Publisert

Det er snart 40 år siden Carola Häggkvist (53) slo gjennom med låten «Främling». Siden den gang har hun vært svært synlig i offentligheten.

I Sveriges versjon av «Hver gang i møtes», «Så mycket bättre» forteller hun at livet ble snudd på hodet da hun som 16-åring ble hele Sveriges popsensasjon.

- Det var en omveltning for hele familien. Vi hadde en fantastisk tid, jeg, mamma, pappa og søsteren før vi ble offentlige. Vi var kjernefamilien, sier hun gråtkvalt i et klipp publisert i Aftonbladet.

- Passet ikke inn

Familien flyttet fra forstaden Norsborg til det fine nabolaget Djursholm, noe som ikke gjorde hverdagen bedre.

- Det var ingen naboer å grille med. Vi passet egentlig ikke inn. Vi havnet i store sko, og den kampen har vært tøff, sier 53-åringen.

Hun minnes også fans som sto ved gjerdet hver dag, og at hun hadde med seg ferdig skrevne autografer når hun skulle ut.

- Tiden før «Främling» var lettere på en måte. Den var bra etter, men den var kjempefin før, og den savner jeg, sier artisten mens hun tørker tårene.

<strong>MELODI GRAND PRIX:</strong> Carola slo gjennom allerede som 16-åring. Her er hun avbildet sammen med Anita Skorgan og Jahn Teigen i den norske finalen i Melodi Grand Prix i 1990. Foto: NTB Scanpix
MELODI GRAND PRIX: Carola slo gjennom allerede som 16-åring. Her er hun avbildet sammen med Anita Skorgan og Jahn Teigen i den norske finalen i Melodi Grand Prix i 1990. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Selv sluttet hun på skolen, mens faren hennes sluttet å jobbe for å beskytte henne. I programmet sier hun at etter at hun ble eldre, så har hun tenkt mye på hvordan det kunne vært annerledes.

- Var det verdt det?

Nysingel

I forrige uke avslørte Carola at forholdet mellom henne og musikeren Jimmy Källqvist (49) var lagt på is.

- I dag har vi en varm vennskapsrelasjon, sa hun til Expressen.

Paret fant lykken i 2014, og de har vært åpne om at de ville flytte sammen og gifte seg.

Nå er altså sangeren singel igjen.

Amadeus Søgaard, sønnen til Runar Søgaard og Carola Häggkvist, har blitt en voksen mann. Sjekk hvordan han ser ut i dag! Vis mer

Carola har også tidligere vært gjest i «Så mycket bättre». Den gangen åpnet hun seg om at hun hadde hatt et hemmelig forhold til en annen kvinne.

Senere ble det klart at den andre kvinnen var den svenske TV-profilen Anne Wennerholm. Hun gikk ut i pressen og fortalte at hun fikk sjokk av avsløringen til Carola, og at det skremte henne vekk fra offentligheten.

LES OGSÅ: Youtube-stjerne (24) giftet seg med kjæresten (61)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer