- Var det ok for han å være utro?

Kelly Osbourne rasende etter at forlovelsen ble brutt.

BRUDD: Kelly Osbourne og forloveden Luke Worrall har gått fra hverandre.  Foto: Stella Pictures
BRUDD: Kelly Osbourne og forloveden Luke Worrall har gått fra hverandre. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: TV-stjernen Kelly Osbourne (25) har gått fra forloveden Luke Worrall (20), som hun har vært sammen med i to år. Forholdet tar slutt etter en rekke rykter om at han skal ha vært utro mot henne.

Paret skal ha kranglet heftig på Facebook-sidene sine før bruddet ble kjent. Blant annet skal Osbourne ha skrevet: «Luke Worrall gjør meg kvalm», skriver PerezHilton. Meldingene skal imidlertid seinere ha blitt slettet.

Etter bruddet har Osbourne, som er datter av Ozzy Osbourne, også ha endret profilbildet sitt på Twitter. Før var hun avbildet med Worrall, nå er hun alene på bildet.

- Takk til alle for deres støtte. Men dette er en privatsak og vil ikke bli kommentert. Nok skade har allerede skjedd, skriver hun på Twitter.

En stund seinere gikk hun langt lenger i å bekrefte utroskapsryktene da hun svarte en frekk blogger som antydet at Worrall hadde vært utro på grunn av hvordan Kelly ser ut.

- Takk, du er en skikkelig søting. Så det du sier er at jeg er stygg, så det var ok for ham å være utro? Dra til helvete!!!!, skrev en sint Osbourne.

Paret møttes i mai 2008 gjennom venner, og bekreftet at de hadde forlovet seg i mars 2009 like etter at Kelly hadde kommet ut av rehabilitering for pillemisbruk.

- Luke og jeg er forlovet og vi gifter oss når jeg vil. Men han er ikke engang 21 år ennå, så han kan ikke drikke i USA, så det er ingen vits å gifte seg før han kan det, sa Kelly tidligere i år.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES MER: - Slik mistet hun 13 kg