- Var det ikke «Melodi Grand Tits» noen skrev?

Men Helene Bøksle vil ikke gjøre noe med kjolen av den grunn.

VIDERE FRA FØRSTE FINALE: Åste & Rikke og Helene Bøksle sikret seg finaleplass under den første delfinalen i Melodi Grand Prix på Ørland flystasjon. Til høyre Marie Forr Klåpbakken, som spiller langeleik i Bøksles melodi Vardlokk.  Foto: Scanpix
VIDERE FRA FØRSTE FINALE: Åste & Rikke og Helene Bøksle sikret seg finaleplass under den første delfinalen i Melodi Grand Prix på Ørland flystasjon. Til høyre Marie Forr Klåpbakken, som spiller langeleik i Bøksles melodi Vardlokk. Foto: Scanpix Vis mer
SEHER.NO: Tidligere denne uka ble det kjent at den norske artisten Helene Bøksle (29) er først ut under den store MGP-finalen lørdag kveld. Under delfinalen i Florø var det derimot ikke bare Bøksles stemmeprakt som vekket oppmerksomhet hos TV-seerne.

Hennes formfulle brystparti skapte nemlig rabalder på Twitter og andre diskusjonsfora på nettet. Det er 29-åringen fullt klar over, skriver VG.
 
- Var det ikke «Melodi Grand Tits» noen skrev? Jeg er fullstendig klar over størrelsen på dem, og det er ikke sånn at jeg ble sjokkert over tilbakemeldingene, akkurat. Selv føler jeg at vi kjørte en helt ok linje: Vi kunne valgt en kjole som fremhevet dem langt mer. Men det er jo Melodi Grand Prix. Man står ikke der i høyhalset genser og tresko, sier Bøksle til avisen.

Den flotte sangerinnen mener at det er for mye fokus på røde løpere, trente tenåringsrumper og korte kjoler i dagens musikkbransje. Det betyr derimot ikke at hun selv vil dekke seg mer til under lørdagens finaleshow.

- Det blir samme kjole, men litt forskjellig styling. Og jeg har ikke tenkt å kutte vekk puppene til finalen, nei. De er nå der de, forteller hun til VG.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hun gruser konkurrentene