SNAKKER UT: I mars ble det kjent at Chris Martin og Gwyneth Paltrow skilles etter ti års ekteskap. Nå snakker Coldplay-vokalisten om bruddet for første gang.
SNAKKER UT: I mars ble det kjent at Chris Martin og Gwyneth Paltrow skilles etter ti års ekteskap. Nå snakker Coldplay-vokalisten om bruddet for første gang. Vis mer

Var det Chris som dumpet Gwyneth?

For første gang snakker Chris Martin om bruddet fra Gwyneth Paltrow.

SEOGHØR.NO: I slutten av mars ble det kjent at Gwyneth Paltrow (41) og Chris Martin (37) går hvert til sitt etter ti års ekteskap og to barn sammen. Paret, som giftet seg i 2003, var på ferie på Bahamas da skuespilleren på sin hjemmeside bekreftet at ekteskapet var over.

Nå snakker Martin for første gang om det svært profilerte kjendisbruddet.

- Hvis du ikke åpner deg opp, kan du ikke sette pris på det fantastiske på innsiden. Så man kan være sammen med en fantastisk person, men på grunn av dine egne problemer kan du ikke feire det på riktig måte, sier Martin i et intervju med britiske Radio1 ifølge The Sun.

Gjorde Chris det slutt?

Coldplay-vokalisten er svært kryptisk i sine uttalelser, men engelske aviser spekulerer i om han indirekte tar på seg ansvaret for at ekteskapet tok slutt.

- For to år siden var jeg helt håpløs fordi jeg ikke kunne nyte tingene vi er gode på og de flotte tingene rundt meg fordi jeg så det som en byrde. Nå må jeg slutte å gi andre skylda og gjøre noen forandringer, sier Chris i intervjuet.

Superstjernene annonserte bruddet på Gwyneths nettside Goop og det virket da som det var en felles avgjørelse å søke om separasjon.

- Det er med et hjerte fullt av sorg vi har bestemt oss for å separeres. Vi har kommet til den konklusjonen at selv om vi elsker hverandre veldig høyt, så vil vil likevel gå hver til vårt, sto det i kunngjøringen fra eks-paret.

Synger om sorgen

Selv om den siste tiden har vært tøff for både Gwyneth og Chris har artisten fått utløp for sorgen gjennom det kreative arbeidet med Coldplays siste album «Ghost Stories» som gis ut i mai.

- Jeg tror alle trenger å bli ødelagt på en måte. Du må ikke løpe fra det. Livet gir deg fargerike utfordringer. På «Ghost Stories» ville vi være ærlige og si «dette er det som har skjedd».

LES OGSÅ: Bruker fortsatt giftering