Var desperate etter et nytt barn

- Kelly lengtet veldig...

GLEDER SEG: John Travolta og Kelly Preston er overlykkelige over graviditeten, og ikke bekymret, selv om Kelly nå er 47 år.  Foto: All Over Press
GLEDER SEG: John Travolta og Kelly Preston er overlykkelige over graviditeten, og ikke bekymret, selv om Kelly nå er 47 år. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: For én uke siden ble det kjent at filmstjernen John Travolta (56) og kona Kelly Preston (47) skal bli foreldre for tredje gang.

Og superparet, som har vært i dyp sorg etter at sønnen Jett døde for halvannet år siden, skal ha blitt svært overrasket da de fikk beskjed om at Kelly var gravid.

- Vi prøvde i mange år, og trodde ikke det ville skje med oss igjen. Det er et mirakel og vi føler oss velsignet, sa paret etter at graviditeten ble kjent.

John og Kelly, som også har datteren Ella Bleu (10), har fått masse lykkeønskninger etter at nyheten kom ut, og ifølge Kellys mor, Linda Carlson, er dette barnet noe de har lengtet desperat etter, skriver Us Magazine. 

- Vi er bare så utrolig lykkelige. Jeg har bedt om at dette skulle skje. Særlig siden Jetts dødsfall. Alt som kunne få dem ut av sorgen. Jeg vet at Kelly har lengtet veldig etter en baby. Hun elsker barn! Det gjør jeg også. Så jeg gleder meg veldig til dette barnet kommer. Dette har dratt dem ut av den dype sorgen og fått dem til å fokusere på livet igjen. Det kunne ikke kommet på et bedre tidspunkt, sier Carlson.

Ifølge Carlson er ikke datteren bekymret for at graviditeten, tross sin relativt høye alder.

- Hun er ikke bekymret i det hele tatt. Hun tar veldig godt vare på seg selv, og er i god helse. Hun ser jo mye yngre ut, forteller hun.

Og selv om nyheten kom som en overraskelse på hele familien, skal alle være overlykkelige på Kelly og Johns vegne.

- Jeg gråt så hardt at jeg ikke kunne se, da jeg fikk høre det. Jeg har vært så bekymret for henne. Jeg måtte bare klemme henne. Jeg ble så lykkelig, sier Carlson.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Venter de tvillinger?