Gigi Hadid:

- Var den tøffeste dagen

Måneder etter datterens fødsel åpner supermodellen seg om utfordringer i svangerskapet.

ÆRLIG: Supermodell Gigi Hadid deler nå en del opplevelser hun hadde mens hun gikk gravid med datteren. Her på catwalken for Burberry i London i fjor, da svangerskapskvalmen skal ha vært på sitt verste. Foto: Vianney Le Caer/ Invision/ AP/ NTB
ÆRLIG: Supermodell Gigi Hadid deler nå en del opplevelser hun hadde mens hun gikk gravid med datteren. Her på catwalken for Burberry i London i fjor, da svangerskapskvalmen skal ha vært på sitt verste. Foto: Vianney Le Caer/ Invision/ AP/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var i september i fjor supermodellen Gigi Hadid (25) og sangeren Zayn Malik (28) kunne juble over å ha blitt foreldre for aller første gang.

Gratulasjonene strømmet inn fra flere kjendisvenner, blant andre Ashley Tidsdale og Hailey Bieber.

Nå letter supermodellen på sløret om svangerskapet og hvordan det var å gå gravid for første gang.

Av-og-på-forhold

Paret, som først møttes i 2015, har lenge hatt et av-og-på-forhold, men ser nå ut til å ha slått seg til ro i den nye tilværelsen som foreldre.

NYBAKTE FORELDRE: Paret, som ønsket barnet velkommen i september, er hodestups forelsket i den lille jenta. Foto: NTB
NYBAKTE FORELDRE: Paret, som ønsket barnet velkommen i september, er hodestups forelsket i den lille jenta. Foto: NTB Vis mer

Ifølge Vogue møttes turtelduene opprinnelig på en Victoria's Secret-fest tidlig i november 2015, der Malik kjente henne igjen fra et bilde og ba henne ut på date.

Flere begynte deretter å merke seg at supermodellen og One Direction-sangeren brukte mer og mer tid sammen, men det private paret kommenterte aldri ryktene.

Selv om duoen ofte ble fotografert sammen, var turtelduene alltid forsiktige med hva de delte om hverandre. Men da paret dukket opp i magasinet Vogue sammen på en fotografering i 2016, var det ikke noe mer å lure på.

De romantiske «la dolce vita»-bildene bekreftet virkelig forholdet for fansen.

Av-og-på-paret, som tilsynelatende skal ha slått opp, blitt gjenforent og slått opp igjen i løpet av 2018, fant heldigvis tilbake til hverandre - noe Hadid bekreftet på selveste valentinsdagen i fjor.

Og et par måneder senere, i slutten av april, kunne TMZ avsløre at de to ventet sitt første barn sammen.

Ble foreldre

Og i september ønsket turtelduene den lille jenta velkommen til verden. Det var «Pillowtalk»-sangeren som bekreftet fødselen på Twitter.

«Den lille jenta vår er her, sunn og vakker», skrev den tidligere One Direction-stjernen.

Supermodellen fulgte opp bekreftelsen med et søtt bilde av jentas lille hånd på Instagram.

Siden fødselen har paret kost seg med den lille jenta, men det er fortsatt mye følgerne lurer på.

Julie Bergan gjester Else Kåss Furuseth i «Kåss til kvelds», og kan avsløre at hun har en helt spesiell angst. Vis mer

Flere har spekulert på babynavnet, men det var først forrige uke den nybakte moren valgte å røpe navnet på datteren. Det gjorde hun ved å oppdatere profilteksten sin på Instagram, ifølge People:

«Khais mor», står det skrevet øverst i profilteksten. Den lille jenta har altså fått navnet Khai, som betyr «den utvalgte, kongelig eller adelig», ifølge Mom365.

- Spiste kontinuerlig

Selv om Hadid og Malik ikke har delt så mye fra sitt nye liv ennå, overrasket Gigi nylig fansen ved å besvare flere spørsmål om svangerskapet på Twitter, ifølge People.

Der røpet supermodellen blant annet at hun fant ut at hun var gravid under moteukene i februar i fjor, dagen før hun skulle gå visningen til Tom Ford.

Og med svangerskapet kom kvalmen.

UØNSKET: Supermodellen Gigi Hadid måtte ta grep da en uventet gjest tok seg opp på catwalken under moteuka i Paris. Video: Rød Løper/AP DV Vis mer

- Jeg var så kvalm bak kulissene, men jeg skjønte at jeg på en måte kunne kontrollere det hvis jeg spiste kontinuerlig, så mamma pakket snacks før hvert show, skrev Hadid - fulgt av emojier i form av en baguette og ost.

Den nybakte moren, som lenge har delt sin store interesse for mat med fansen, røpet også hva som var favorittsnacksen hennes under svangerskapet.

- Bagels med kremost, brownies, til frokost surdeigstoast med tomatsalat og olivenolje, med masse salt og pepper på, var noe av det Hadid nevnte.

I tillegg la hun til at Zayns spareribs med pommes frites, samt ruccolasalat, var favoritter.

Når det gjaldt det å gå gravid under de krevende moteukene, trakk supermodellen frem dagen hun skulle gå for Burberry som den vanskeligste:

- Den tøffeste dagen med tanke på kvalmen, var nok bak kulissene på Burberry-visningen.

Takket kjæresten

Siden fødselen har Gigi og Zayn delt noen små glimt av datteren på sosiale medier.

Da «Pillowtalk»-sangeren fylte år tidligere i januar, valgte Gigi Hadid derimot å ikke vise frem datteren i Instagram-innlegget der hun hyllet kjæresten.

- Team Null Søvn! Den beste bursdagen ønskes vår Zaddy-pappa. Takk for at du gjorde meg til mamma til den beste jenta noensinne, skrev Hadid på Instagram.

LES OGSÅ: -Jeg er ikke forelsket

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer