Tore Petterson:

Var deltaker i «The Voice» sammen med eksen

- Han har gitt meg masse selvtillit.

EKSKJÆRESTER: «Skal vi danse»-dommer Tore Petterson var sammen med «71 grader nord»-deltaker Dan-Elias Brevig i tre og et halvt år. Foto: Privat
EKSKJÆRESTER: «Skal vi danse»-dommer Tore Petterson var sammen med «71 grader nord»-deltaker Dan-Elias Brevig i tre og et halvt år. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Tore Petterson (39) er kjent fra populære TV-programmer som «Sofa», «Farmen kjendis» og «Skal vi danse». Han har opptrådt i «Allsang på grensen» og har et nært forhold til sang og musikk.

Men det er kanskje ikke så mange som husker at han i 2012 deltok i sangkonkurransen «The Voice». Han sang Bruno Mars-låta «Just the way you are».

- Jeg husker at det var en veldig hyggelig ting å gjøre sammen, sier Petterson til Se og Hør i dag.

Han var nemlig ikke deltaker i TV 2-programmet mutters alene. Tore deltok sammen med sin daværende kjæreste, Dan-Elias Brevig (28), som for øvrig har vært å se som deltaker i TV Norge-programmet «71 grader nord» nå i høst.

Fikk nei av dommerne

Imidlertid gikk ingen av de to videre i sangkonkurransen. Tore Petterson tror grunnen til dette var at ingen av dem synger pop. Han legger også til at Dan-Elias Brevig er en av de beste sangerne han vet om.

- Også er han den mest fantastiske jeg vet om til å gi tilbakemeldinger. Han har gitt meg masse selvtillit, sier «Skal vi danse»-dommeren, som har fulgt eks-kjærestens deltakelse i realityprogrammet.

Reality-deltakeren røk ut av «71 grader nord» som nummer to. Han deltok også i «Norske Talenter» tidligere i år, hvor han sang «Take me to church», men han kom ikke lenger enn til andre runde i dette programmet heller.

Vis mer Vis mer

Petterson og Brevig møttes på Gaysir, en møteplass på nett for homofile og bifile. De hadde musikken til felles og fant tonen. Etter å ha datet i et halvt år, ble de sammen i 2010.

- Drømmen min har alltid vært å kunne leve av å synge. Jeg valgte å bli kjent for alt annet først, og så kommer plata senere, ler Petterson i dag.

FAMILIETUR: Dan-Elias og Tore på T-banen i London, på ferie med Dan-Elias' familie. Foto: Marit Brevig/ Privat
FAMILIETUR: Dan-Elias og Tore på T-banen i London, på ferie med Dan-Elias' familie. Foto: Marit Brevig/ Privat Vis mer

Nær kontakt med familien

For i tillegg til å være «Skal vi danse»-dommer på lørdagskveldene, gjør han gjesteopptredener i kor. Da han ble sammen med Dan-Elias ble han også introdusert for koret i 28-åringens hjembygd, Veggli.

Det er Brevigs foreldre som leder koret, og de to ekskjærestene har opptrådd sammen, og som solister, i koret også etter at forholdet tok slutt i 2014.

- Jeg har jevn kontakt med familien hans etter at det ble slutt. Det er veldig fint når et forhold ender på den måten, uten dramatikk. Dan-Elias og jeg prater sammen på telefon så ofte vi har mulighet, og jeg setter stor pris på at vi kunne beholde vennskapet, sier 39-åringen.

Brevig sier seg enig:

- Vi skravler som bare det og er fremdeles gode venner.

Vis mer Vis mer

Både Brevig og Petterson er nå single. Sistnevnte var sammen med Anders Eikås i ett år, før det ble slutt i sommer.

Bedømmer eksen på TV

Da han gjestet Se og Hørs 40-årsfeiring i Oslo nylig, forklarte Tore Petterson hvorfor han hadde valgt å ikke snakke om kjæresten offentlig mens de fortsatt var sammen.

- Jeg gjorde vel det litt for mye med han svensken (Pettersons tidligere kjæreste, journ.anm.), så det var litt deilig å bare holde ting litt rolig, og se hvor ting gikk, var Pettersons begrunnelse for hvorfor han ønsket å holde forholdet til Eikås skjult.

HEMMELIG ROMANSE: Tore Petterson holdt kjæresten skjult et år. Video: Kine Falch Vis mer

Tore Petterson var også tidligere sammen med Morten Hegseth (32), lenge før noen av dem var spesielt etablerte navn. Nå bedømmer derimot Petterson eksen i «Skal vi danse» på TV 2.

- Jeg tenker at det kommer til å gå helt fint. Jeg har sett ham danse før, jeg, humret Petterson overfor Se og Hør på TV 2s høstlansering i Bergen.

Når Se og Hør denne uken spør om Tore Petterson har flere ekser enn Brevig og Hegseth på TV om dagen, ler han og svarer nei.

LES OGSÅ: Her er Erlend Elias' overdådige leilighet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer