EKSKJÆRESTER: «Skal vi danse»-dommer Tore Petterson var sammen med «71 grader nord»-deltaker Dan-Elias Brevig i tre og et halvt år. Foto: Privat
EKSKJÆRESTER: «Skal vi danse»-dommer Tore Petterson var sammen med «71 grader nord»-deltaker Dan-Elias Brevig i tre og et halvt år. Foto: PrivatVis mer

Tore Petterson:

Var deltaker i «The Voice» sammen med eksen

- Han har gitt meg masse selvtillit.

Tore Petterson (39) er kjent fra populære TV-programmer som «Sofa», «Farmen kjendis» og «Skal vi danse». Han har opptrådt i «Allsang på grensen» og har et nært forhold til sang og musikk.

Men det er kanskje ikke så mange som husker at han i 2012 deltok i sangkonkurransen «The Voice». Han sang Bruno Mars-låta «Just the way you are».

- Jeg husker at det var en veldig hyggelig ting å gjøre sammen, sier Petterson til Se og Hør i dag.

Han var nemlig ikke deltaker i TV 2-programmet mutters alene. Tore deltok sammen med sin daværende kjæreste, Dan-Elias Brevig (28), som for øvrig har vært å se som deltaker i TV Norge-programmet «71 grader nord» nå i høst.

Fikk nei av dommerne

Imidlertid gikk ingen av de to videre i sangkonkurransen. Tore Petterson tror grunnen til dette var at ingen av dem synger pop. Han legger også til at Dan-Elias Brevig er en av de beste sangerne han vet om.

- Også er han den mest fantastiske jeg vet om til å gi tilbakemeldinger. Han har gitt meg masse selvtillit, sier «Skal vi danse»-dommeren, som har fulgt eks-kjærestens deltakelse i realityprogrammet.

Reality-deltakeren røk ut av «71 grader nord» som nummer to. Han deltok også i «Norske Talenter» tidligere i år, hvor han sang «Take me to church», men han kom ikke lenger enn til andre runde i dette programmet heller.

Petterson og Brevig møttes på Gaysir, en møteplass på nett for homofile og bifile. De hadde musikken til felles og fant tonen. Etter å ha datet i et halvt år, ble de sammen i 2010.

- Drømmen min har alltid vært å kunne leve av å synge. Jeg valgte å bli kjent for alt annet først, og så kommer plata senere, ler Petterson i dag.

FAMILIETUR: Dan-Elias og Tore på T-banen i London, på ferie med Dan-Elias' familie. Foto: Marit Brevig/ Privat
FAMILIETUR: Dan-Elias og Tore på T-banen i London, på ferie med Dan-Elias' familie. Foto: Marit Brevig/ Privat Vis mer

Nær kontakt med familien

For i tillegg til å være «Skal vi danse»-dommer på lørdagskveldene, gjør han gjesteopptredener i kor. Da han ble sammen med Dan-Elias ble han også introdusert for koret i 28-åringens hjembygd, Veggli.

Det er Brevigs foreldre som leder koret, og de to ekskjærestene har opptrådd sammen, og som solister, i koret også etter at forholdet tok slutt i 2014.

- Jeg har jevn kontakt med familien hans etter at det ble slutt. Det er veldig fint når et forhold ender på den måten, uten dramatikk. Dan-Elias og jeg prater sammen på telefon så ofte vi har mulighet, og jeg setter stor pris på at vi kunne beholde vennskapet, sier 39-åringen.

Brevig sier seg enig:

- Vi skravler som bare det og er fremdeles gode venner.

Både Brevig og Petterson er nå single. Sistnevnte var sammen med Anders Eikås i ett år, før det ble slutt i sommer.

Bedømmer eksen på TV

Da han gjestet Se og Hørs 40-årsfeiring i Oslo nylig, forklarte Tore Petterson hvorfor han hadde valgt å ikke snakke om kjæresten offentlig mens de fortsatt var sammen.

- Jeg gjorde vel det litt for mye med han svensken (Pettersons tidligere kjæreste, journ.anm.), så det var litt deilig å bare holde ting litt rolig, og se hvor ting gikk, var Pettersons begrunnelse for hvorfor han ønsket å holde forholdet til Eikås skjult.

HEMMELIG ROMANSE: Tore Petterson holdt kjæresten skjult et år. Video: Kine Falch Vis mer

Tore Petterson var også tidligere sammen med Morten Hegseth (32), lenge før noen av dem var spesielt etablerte navn. Nå bedømmer derimot Petterson eksen i «Skal vi danse» på TV 2.

- Jeg tenker at det kommer til å gå helt fint. Jeg har sett ham danse før, jeg, humret Petterson overfor Se og Hør på TV 2s høstlansering i Bergen.

Når Se og Hør denne uken spør om Tore Petterson har flere ekser enn Brevig og Hegseth på TV om dagen, ler han og svarer nei.

LES OGSÅ: Her er Erlend Elias' overdådige leilighet

Avslører dronningens uvanlige grep

Avslører dronningens uvanlige grep

Her bor hun etter utroskapsskandalen

Her bor hun etter utroskapsskandalen

Danseren stjal showet. Nå deler hun sin historie

Danseren stjal showet. Nå deler hun sin historie

- Familien vet ikke lenger hva de skal gjøre

- Familien vet ikke lenger hva de skal gjøre

Vil bli samboere

Vil bli samboere

Får kjeft av «Charter-Hilde». Nå svarer Gullruten

Får kjeft av «Charter-Hilde». Nå svarer Gullruten

Stjal showet tre år etter skandale-tabben

Stjal showet tre år etter skandale-tabben

- Når du flytter med barn, er det ikke lett for dem

- Når du flytter med barn, er det ikke lett for dem

Bryter tausheten om søsterens tittel-kritikk

Bryter tausheten om søsterens tittel-kritikk

Gjorde det slutt 24 timer før sjokk-bryllupet

Gjorde det slutt 24 timer før sjokk-bryllupet

Alenevinner vant over 14,8 millioner!

Alenevinner vant over 14,8 millioner!

Annonsørinnholdfra NORSK TIPPING
Bli abonnent på Se og Hør
spar 50%
Kun 249,- for 10 utgaverKJØP NÅ

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder

Ellos rabattkoderLensway rabattkoderApollo rabattkoderRoom21 rabattkoderSportamore rabattkoder