Bradley Cooper:

- Var avhengig av kokain

Skuespilleren åpner seg om avhengigheten.

TUNG PERIODE: Bradley Cooper åpner opp om en tung periode i livet, preget av narkotika og alkohol. Foto: ANGELA WEISS / AFP/NTB
TUNG PERIODE: Bradley Cooper åpner opp om en tung periode i livet, preget av narkotika og alkohol. Foto: ANGELA WEISS / AFP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke uvanlig at Hollywood-stjerner før eller siden åpner opp om vanskeligheter de har opplevd i løpet av livet, og nå er det «A star is born»-skuespilleren Bradley Coopers (47) tur.

I en ny podkast-episode forteller Cooper om sin egen rusavhengighet, og hvordan han kom seg ut av den.

Podkasten Cooper gjestet, «Smartless», ledes av Jason Bateman (53), Sean Hayes (51) og Will Arnett (52) - og sistnevnte hadde faktisk en viktig rolle i Coopers vei ut av rusmisbruket.

Det var i 2004 at Arnett skal ha stoppet utenfor Coopers bolig, oppdaget at det var sent og at Cooper fremdeles ikke hadde sluppet ut hundene sine.

- Forandret livet mitt

- Det var første gang noensinne at jeg forsto at jeg hadde et problem med narkotika og alkohol. Det var at Will sa det til meg, jeg kommer aldri til å glemme det … det forandret hele livet mitt, uttaler «A star is born»-skuespilleren i podkasten, ifølge Entertainment Weekly.

47-åringen forteller også at han på den tiden var på et mørkt sted, at han hadde null selvtillit og kjempet mot demonene sine.

- Jeg var så fortapt, og jeg var avhengig av kokain, forteller Cooper.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer