Bradley Cooper:

- Var avhengig av kokain

Skuespilleren åpner seg om avhengigheten.

TUNG PERIODE: Bradley Cooper åpner opp om en tung periode i livet, preget av narkotika og alkohol. Foto: ANGELA WEISS / AFP/NTB
TUNG PERIODE: Bradley Cooper åpner opp om en tung periode i livet, preget av narkotika og alkohol. Foto: ANGELA WEISS / AFP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke uvanlig at Hollywood-stjerner før eller siden åpner opp om vanskeligheter de har opplevd i løpet av livet, og nå er det «A star is born»-skuespilleren Bradley Coopers (47) tur.

I en ny podkast-episode forteller Cooper om sin egen rusavhengighet, og hvordan han kom seg ut av den.

Podkasten Cooper gjestet, «Smartless», ledes av Jason Bateman (53), Sean Hayes (51) og Will Arnett (52) - og sistnevnte hadde faktisk en viktig rolle i Coopers vei ut av rusmisbruket.

Det var i 2004 at Arnett skal ha stoppet utenfor Coopers bolig, oppdaget at det var sent og at Cooper fremdeles ikke hadde sluppet ut hundene sine.

RYKTEFLOM: Det har vært mange spekulasjoner rundt Bradley Cooper og Lady Gaga. Vis mer

- Forandret livet mitt

- Det var første gang noensinne at jeg forsto at jeg hadde et problem med narkotika og alkohol. Det var at Will sa det til meg, jeg kommer aldri til å glemme det … det forandret hele livet mitt, uttaler «A star is born»-skuespilleren i podkasten, ifølge Entertainment Weekly.

47-åringen forteller også at han på den tiden var på et mørkt sted, at han hadde null selvtillit og kjempet mot demonene sine.

- Jeg var så fortapt, og jeg var avhengig av kokain, forteller Cooper.

På den tiden hadde han også skadet akillessenen sin og avsluttet et filmprosjekt.

Skuespilleren forteller at denne tunge tiden kom før «The Hangover»-suksessen. Han flyttet til Los Angeles i en alder av 29 år, i håp om å gjøre gjennombrudd som skuespiller, og da dukket det opp en rekke tunge følelser.

VILL DETALJ: Kjolen artisten Lady Gaga hadde på seg under innsettelsen av USAs president Joe Biden, hadde en unik egenskap. Video: AP/NTB. Reporter: Maja Walberg Klev Vis mer

Takker for hjelpen

Cooper forteller at han kjente på det å være ung, føle at han ikke kom seg inn på utesteder, at jenter ikke ville se på ham og at han var dypt deprimert.

Heldigvis fant skuespilleren sin vei ut av den tunge perioden, noe han nå takker Arnett for.

- Will er grunnen, han tok den risikoen med å ha den harde samtalen med meg juli 2004, som fikk meg inn på stien til å bestemme meg for å forandre livet mitt.

At det endte med stor suksess er de fleste klar over. Ikke bare har Cooper tatt verden med storm i både «The Hangover»-filmene og «A Star Is Born», han har også spilt i en rekke andre filmer og serier, og gjort seg bemerket som regissør.

REAKSJONER: Mange mente at «Shallow»-opptredenen til stjernene Lady Gaga og Bradley Cooper avdekket romantiske følelser mellom de to. En ekspert på kroppsspråk har uttalt seg. Vis mer

Cooper er også pappa. Han har datteren Lea (5) fra sitt tidligere forhold med Irina Shayk (36), som tok slutt i 2019.

LES OGSÅ: Giftet seg i all hemmelighet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer