AVHENGIG: - De to andre gangene har jeg vært i en situasjon der det er nesten litt pinlig å si det, men jeg var avhengig av Daniel - særlig økonomisk, sier Vibeke Klemetsen. Foto: Tore Skaar, Se og Hør
AVHENGIG: - De to andre gangene har jeg vært i en situasjon der det er nesten litt pinlig å si det, men jeg var avhengig av Daniel - særlig økonomisk, sier Vibeke Klemetsen. Foto: Tore Skaar, Se og Hør Vis mer

- Var avhengig av Daniels penger

Derfor klarte ikke programlederen å holde seg unna Daniel.

Publisert
SEHER.NO: Snowboardkjendis Daniel Franck (34) og TVNorge-programleder Vibeke Klemetsen (33)var sammen i over ti år. I løpet av den tiden hadde paret flere avbrudd i romantikken. Sommeren 2007 giftet de seg derimot på Ormøya i Oslo. Ti måneder senere var skilsmissen et faktum.

Til kvinnebladet Kamille snakker nå Vibeke for første gang ut om det endelige bruddet.

- Vi har jo gått fra hverandre tidligere også, men da har vi klart å finne tilbake til hverandre. De to andre gangene har jeg vært i en situasjon der det er nesten litt pinlig å si det, men jeg var avhengig av Daniel - særlig økonomisk, sier hun til bladet.

Millionæren Daniel og Vibeke fant tonen i skibakken på Oppdal for snart 17 år siden. Senere ble de altså kjærester, mens TVNorge-profilen deretter ble mor som 23-åring.

- I flere år var jeg hjemmeværende uten rettigheter eller så mange egne penger - du vet, jeg var en typisk god mor som holdt huset rent, lagde middag og var i Daniels trygge havn. Det er mange kvinner som gjør seg avhengig av en mann, og det er både skremmende og trist, forteller Vibeke Klemetsen til Kamille.

I november i fjor ble det kjent at Daniel Franck har funnet lykken med Surferosa-vokalist Mariann Thomassen (30). Like etter ble Vibeke kjæreste med den tidligere modellen Thomas Weeden (34).

Har du et kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Det var aldri min greie 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer