Bianca Ingrosso:

Var ansikt til ansikt med stalker

Den svenske influenseren forteller åpenhjertig om sin verste stalker-opplevelse.

STALKER: I en ny video forteller den svenske influenseren Bianca Ingrosso om sin verste opplevelse med en stalker, som forsøkte å komme seg inn i leiligheten hennes. Foto: Henriette Eilertsen
STALKER: I en ny video forteller den svenske influenseren Bianca Ingrosso om sin verste opplevelse med en stalker, som forsøkte å komme seg inn i leiligheten hennes. Foto: Henriette Eilertsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

At vi lar oss fascinere av bloggere og influensere er ingen hemmelighet, og vi følger dem med glede gjennom deres daglige liv via sosiale medier. Det er imidlertid noen som tar det hele ett steg videre - og dermed litt for langt.

Det har nemlig vært flere tilfeller av kjendiser som har opplevd å bli «stalket» av vilt fremmede mennesker, som ønsker å komme enda nærmere deres favoritter.

Det kan også den svenske influenseren Bianca Ingrosso (25) nå avsløre at hun har fått erfare.

I en spørsmålsrunde på 25-åringens YouTube-kanal svarer influenseren nemlig på en mengde spørsmål fra fansen. Der blir 25-åringen blant annet spurt om hun kan fortelle om den sykeste stalker-opplevelsen hun har vært med om.

WAHLGRENS VERDEN: Bianca Ingrossos største ønske, er å finne en fyr som moren, Pernilla Wahlgren, kan ligge med. Da vi møtte dem i Sverige, var det stor begeistring for spesielt én av de norske kjendisfyrene vi viste frem. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Thea Hope / Rød Løper Vis mer

Sto ansikt til ansikt

Ingrosso, som tidligere har holdt opplevelsen skjult, forteller deretter åpenhjertig om hendelsen - som skal ha funnet sted i fjor sommer.

- Jeg har ikke fortalt dette fordi det ikke passet å fortelle om det når det pågikk. Jeg vet ikke om jeg kommer til å klippe bort dette, for jeg vil egentlig ikke fortelle om det, innleder hun historien med, og fortsetter:

- Jeg hadde en stalker i sommer som forsøkte å ta seg inn i hjemmet mitt flere ganger. Han latet som han var fra et firma, som ringte og ringte. Han sendte bilder og skrev kjempe upassende ting, før han tok seg til hjemmet mitt. Plutselig sto vi ansikt til ansikt, og han prøvde å komme seg inn i leiligheten min flere ganger.

Deretter skal hun ha fått kontakt med politi som etter kort tid ankom leiligheten, samt en vekter som 25-åringen angivelig skal ha lett tilgang til - fordi moren, Pernilla Wahlgren (52), kjenner eieren av et vaktselskap.

- Jeg lærte ganske mye av det, og det er nok det verste jeg har vært med om i form av stalker-nivå, avslutter hun.

ÅPNE OPP: Bianca Ingrosso har slitt med bulimi i flere år, og snakket åpent om det på besøk hos «Skavlan» lørdag. Video: TV 2 Vis mer

Tør ikke bo hjemme

Det er imidlertid ikke bare Ingrosso som har opplevd skremmende stalker-hendelser. Her til lands delte blogger og influenser Martine Lunde (24) nylig historien om sine stalkere, som nå er grunnen til at hun ikke lenger vil bo hjemme.

I februar i år fortalte toppbloggeren til Se og Hør om de tidligere opplevelsene, som er bakgrunnen for at hun ikke tør å være hjemme alene.

- Jeg hadde en episode rett før «Paradise Hotel». Da hadde jeg en stalker som dukket opp, og sendte meg greier i posten. Da måtte politiet komme, og det ble gitt et besøksforbud, sa hun den gang.

- Jeg blir livredd

Influenseren innrømmet at hun frykter for sin egen sikkerhet når hun er alene hjemme, og at hun skulle ønske hun kunne føle seg trygg i sitt eget hjem.

- Hva føler du når folk banker på døra sent på kvelden?

- Jeg blir livredd, for jeg vet ikke hvem som står på andre siden. Jeg vil ikke at det skal skje noe. Det kan være en 12-åring som står der, men siden jeg ikke tør å åpne døren så aner jeg ikke, fortalte hun, og la til:

- Jeg bor ikke hjemme så lenge ingen er med meg, for jeg tør ikke være alene. Det skjer så ofte også, omtrent hver eneste dag.

Vis mer

LES OGSÅ: Stalker med drøye påstander - funnet skyldig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer